FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija bez objave detalja o Pokrovčevom ubojstvu

ZAGREB, 12. lipnja 2005. (Hina) - Dan nakon ubojstva nogometnogmenadžera Dine Pokrovca zagrebačka policija nije objavila nikakvenovosti o tom događaju, kao ni rezultate dosadašnje istrage, na kojoj,kažu, intenzivno rade.
ZAGREB, 12. lipnja 2005. (Hina) - Dan nakon ubojstva nogometnog menadžera Dine Pokrovca zagrebačka policija nije objavila nikakve novosti o tom događaju, kao ni rezultate dosadašnje istrage, na kojoj, kažu, intenzivno rade.

"U interesu kriminalističke obrade ne možemo reči ništa o jučerašnjem događaju", kazao je kratko dežurni voditelj Operativno-komunikacijskog centra zagrebačke policije Miro Petrušić na današnjoj redovitoj konferenciji za novinare.

Iako je novosti o ubojstvu očekivao neuobičajeno velik broj novinara iz gotovo svih redakcija na konferenciji nije bilo drugih dužnosnika PU Zagrebačke.

Unatoč jučerašnjim najavama, danas nisu službeno izneseni podaci s koliko je hitaca Pokrovac ustrijeljen te kakvi su nalazi obdukcije njegova tijela i vještačenja tri čahure pronađene na mjestu ubojstva.

Neslužbeno se pak doznaje da nema značajnijih pomaka u istrazi, niti saznanja o počinitelju ili o razlozima ubojstva, iako na slučaju radi više policajaca nego inače. Navodno još se očekuje pisani nalaz obdukcije.

Pokrovac je ubijen jučer između 2,30 i 3,20 sati na stubištu svoje zgrade u Korčulanskoj ulici. Osim kao nogometni menadžer Nike Kranjčara u javnosti je bio poznat kao ugostitelj i poduzetnik.

Nakon što mu je prije nešto više od godinu dana ispred zgrade u kojoj je živio zapaljen skupocjeni mercedes, mediji su ga počeli povezivati i s organiziranim kriminalom.

Policija još nije otkrila tko je zapalio njegov automobil, a ističu kako su ta dva slučaja možda povezana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙