FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolska: Celta gubi tri boda

MADRID, 8. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Povratak Celte Vigo ušpanjolsku Prvu ligu mogao bi propasti ukoliko istraga Španjolskognogometnog saveza (RFEF) zaključi da je za Celtu igrao nogometaš kojinije smio nastupiti.
MADRID, 8. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Povratak Celte Vigo u španjolsku Prvu ligu mogao bi propasti ukoliko istraga Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) zaključi da je za Celtu igrao nogometaš koji nije smio nastupiti.

Celta je u nedjelju pobjedom nad Xerezom (3:1) i teoretski osigurala plasman u Primeru, no suparnici Alaves, Cadiz i Recreativo Huelva uputili su žalbu RFEF-u zbog nastupa Tonia Morala, inače nogometaša druge momčadi Celte.

Naime, prema kompliciranim pravilima u zadnja četiri kola Druge lige u momčadima mogu nastupiti samo oni igrači koji su dotad odigrali barem 10 utakmica, a Moral nije među njima.

Celta bi zbog toga mogla izgubiti tri boda, ali i bez njih mogu u Primeru ukoliko u nedjelju u predzadnjem kolu svladaju kod kuće Eibar, koji se također nada plasmanu u Prvu ligu.

Dva kola prije kraja Celta ima 76 bodova, Alaves 73, a Cadiz 70, dok su još u igri Recreativo i Eibar sa po 69 bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙