FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Libanonski novinar Kassir ubijen u naručenoj eksploziji

BEJRUT, 3. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Libanonski oporbeni novinar SamirKassir, ubijen u četvrtak u Bejrutu, stradao je u eksploziji bombepostavljene ispod njegovog automobila koja je aktivirana iz daljine,rekao je u petak libanonski ministar unutarnjih poslova Hasan Sabeh.
BEJRUT, 3. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Libanonski oporbeni novinar Samir Kassir, ubijen u četvrtak u Bejrutu, stradao je u eksploziji bombe postavljene ispod njegovog automobila koja je aktivirana iz daljine, rekao je u petak libanonski ministar unutarnjih poslova Hasan Sabeh.

"Prema prvim elementima istrage Samir Kassir je ubijen u eksploziji bombe pričvršćene za karoseriju njegova automobila blizu vozačkog mjesta, koja je aktivirana iz daljine", rekao je Sabeh novinarima.

Antisirijska oporba, okupljena oko Walida Joumblatta, i udovica Samira Kassira, novinarka Gisele Khoury tražili su od međunarodnog povjerenstva koje je UN zadužio za istragu o ubojstvu bivšeg premijera Rafica Harririja, ubijenog 14. veljače da prošire istragu na to novo ubojstvo.

Saad Hariri, u nedjelju izabran za zastupnika Bejruta, sin pokojnog premijera, rekao je da su ubojice Samira Kassira isti koji su ubili i njegova oca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙