FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "Večernje Novosti" o gostovanju Denisa Latina u emisiji srpske televizije"

BEOGRAD,19. lipnja 2005(Hina) - Beogradski list "Večernje novosti" usvojoj nedjeljnoj kolumni Rat vrijednosti, pod naslovom "Kad Latinpomaže" kritizira srpsku televiziju koja gosta svoje posljednjeemisije "Ključ" na temu ratnih zločina Denisa Latina nisu pitali zaužasne i masovne zločine nad Srbima prije "Oluje" kao i za samu"Oluju".
BEOGRAD,19. lipnja 2005(Hina) - Beogradski list "Večernje novosti" u svojoj nedjeljnoj kolumni Rat vrijednosti, pod naslovom "Kad Latin pomaže" kritizira srpsku televiziju koja gosta svoje posljednje emisije "Ključ" na temu ratnih zločina Denisa Latina nisu pitali za užasne i masovne zločine nad Srbima prije "Oluje" kao i za samu "Oluju".

Latin je, piše list, pristao doći u emisiju "kako bi svojim iskustvom pomogao srpskoj javnosti da se suoči sa zločinima", ali ga "nisu pitali za mnogobrojne užasne i masovne zločine nad Srbima prije "Oluje" te za samu "Oluju".

"Da za te i slične grijehe , demokratski svijet ima dva aršina, jedan za Srbe, drugi za Hrvate - fakat je koji znaju i Latin i njegovi beogradski domaćini. Uostalom, primjera radi, da nije tako, Stjepan Mesić, drugi čovjek Tuđmanovog projekta stvaranja države ne temeljima zločina, odavno bi bio u Hagu", piše između ostalog beogradski list "Večernje Novosti".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙