FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izborni sabor Hrvatske udruge sindikata

STUBIČKE TOPLICE/ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatska udrugasindikata (HUS) počela je danas u Stubičkim toplicama redovit izbornisabor koji bi trebao završiti sutra izborom novog vodstva iprihvaćanjem programa rada za za iduće četverogodišnje razdoblje.
STUBIČKE TOPLICE/ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatska udruga sindikata (HUS) počela je danas u Stubičkim toplicama redovit izborni sabor koji bi trebao završiti sutra izborom novog vodstva i prihvaćanjem programa rada za za iduće četverogodišnje razdoblje.

Za predsjednika HUS-a, koji okuplja 40.000 članova iz cijele Hrvatske, kandidirao se dosadašnji dopredsjednik Ozren Matijašević. Sadašnji predsjednik Zdenko Mučnjak kazao je da se nije kandidirao za predsjednika zbog zdravstvenih razloga, a dobrovoljno će obnašati dužnost dopredsjednika.

Stotinjak sindikalnih izaslanika osim predsjednika i dopredsjednika biraju i članove vijeća i drugih sindikalnih tijela.

Po Mučnjakovim riječima trebao bi biti prihvaćen i program rada za iduće razdoblje, koji će biti definiran prihvaćanjem deklaracija o sivoj ekonomiji i radu na crno te inicijativom za novu mirovinsku reformu, gospodarsko-socijalnu strategiju i demokratski razvoj Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙