FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUH tijekom lipnja organizira potpisivanje "Peticije upozorenja"

ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Sindikat umirovljenika Hrvatske (SUH)priopćio je danas da će tijekom lipnja u gradovima i mjestima Hrvatskeorganizirati javno potpisivanje potpore "Peticiji upozorenja" kojuEuropska federacija umirovljenika i starijih osoba (FERPA) upućujeEuropskom parlamentu sa zahtjevom za poboljšanje položajaumirovljenika i svih starijih osoba u državama Europske unije.
ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Sindikat umirovljenika Hrvatske (SUH) priopćio je danas da će tijekom lipnja u gradovima i mjestima Hrvatske organizirati javno potpisivanje potpore "Peticiji upozorenja" koju Europska federacija umirovljenika i starijih osoba (FERPA) upućuje Europskom parlamentu sa zahtjevom za poboljšanje položaja umirovljenika i svih starijih osoba u državama Europske unije.

SUH kao punopravni član FERPA-e poziva građane, a osobito umirovljenike i druge starije osobe, da svojim potpisom podupru FERPA-in apel Europskom parlamentu, jer se radi o istim ciljevima za koje se SUH bori u Hrvatskoj.

"Peticijom upozorenja" FERPA zahtjeva da zastupnici izabrani u Europski parlament svojim odlukama, propisima i programima maksimalno doprinesu poboljšanju položaja umirovljenika i starijih osoba u svim europskim zemljama.

FERPA okuplja 10 milijuna članova u 23 europske države, a učlanjena je u Europsku konfederaciju sindikata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙