FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Combis lani ostvario 153 milijuna kuna prihoda

ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Domaći isporučitelj integralnihposlovnih rješenja informatička tvrtka Combis lani je ostvarila devetposto veće ukupne prihode nego u 2003. koji su porasli na 153 milijunakuna, dok u ovoj godini planiraju rast prihoda od 40 posto, objavilaje danas ta tvrtka.
ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Domaći isporučitelj integralnih poslovnih rješenja informatička tvrtka Combis lani je ostvarila devet posto veće ukupne prihode nego u 2003. koji su porasli na 153 milijuna kuna, dok u ovoj godini planiraju rast prihoda od 40 posto, objavila je danas ta tvrtka.

Predsjednik uprave tvrtke Ivan Gabrić ustvrdio je da se Combis već uspio pozicionirati na hrvatskom tržištu u poslovima implementacije kompleksnih IT rješenja, te da je osnovni cilj tvrtke daljnje širenje na nove tržišne segmente te regiju uz nastavak razvijanja vlastite tehnologije i rješenja

Poslovni plan Combisa, osim povećanja broja korisnika proizvoda i usluga u regiji, posebnu pažnju posvećuje zadovoljavanju sve veće potražnje za kompleksnim IT rješenjima na području financija i telekomunikacija, kazao je Gabrić.

Combis danas zapošljava više od 140 djelatnika, sa sjedištem u Dubrovniku i osam podružnica na području cijele Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Osijek, Split, Pula, Zadar, Varaždin, Novigrad).

Prema rezultatima poslovanja 100 najvećih informatičkih tvrtki u 2003. godini, Combis je zauzeo osmo mjesto po ukupnom prihodu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙