FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijer Sanader primio Petersona i Kosumija

ZAGREB, 4. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader primioje u subotu Sorena Jessena Petersona, posebnog predstavnika glavnogtajnika UN-a za Kosovo, te kosovskog premijera Bajrama Kosumija kojisudjeluju na dvodnevnom međunarodnom Forumu zaklade Bertelsmannorganiziranom u Zagrebu na temu "Jugoistočna Europa na putu u Europskuuniju ".
ZAGREB, 4. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader primio je u subotu Sorena Jessena Petersona, posebnog predstavnika glavnog tajnika UN-a za Kosovo, te kosovskog premijera Bajrama Kosumija koji sudjeluju na dvodnevnom međunarodnom Forumu zaklade Bertelsmann organiziranom u Zagrebu na temu "Jugoistočna Europa na putu u Europsku uniju ".

Kako je priopćeno iz Ureda Vlade za odnose s javnošću, sugovornici su izvijestili premijera Sanadera o situaciji na Kosovu te o naporima koje međunarodna zajednica ulaže u rješavanje kosovskog pitanja.

Premijer Sanader je, navodi se u priopćenju, sugovornicima zahvalio na informacijama te naglasio europsku perspektivu cjelokupne jugoistočne Europe koju će hrvatska vlada podupirati i za nju se aktivno zauzimati što podrazumijeva punu primjenu europskih vrijednosti i europskih standarda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙