FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 21.00 sati

ZAGREB, 25. svibnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 25. svibnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

SPLIT - Nogometaši Rijeke po prvi puta u povijesti postali su pobjednici Hrvatskog nogometnog Kupa. Nakon što su u prvom finalnom susretu na Kantridi slavili 2:1, Riječani su i u uzvratu u Splitu pobijedili Hajduk 1:0 (Mitu 80), te tako ukupnim rezultatom 3:1 osvojili Rabuzinovo Sunce.

PARIZ - Hrvatski tenisač Mario Ančić uspješno je preskočio i drugu prepreku na drugom Grand Slam turniru sezone, Roland Garrosu. Ančić je pobijedio Španjolca Oscara Hernandeza 4:6, 6:1, 6:2, 6:3. Idući protivnik bit će mu deseti nositelj Argentinac David Nalbandian. Nažalost, Jelena Kostanić nije bila uspješna poput Ančića. U susret drugog kola izgubila je od Francuskinje Mary Pierce 1:6, 0:6.

ZAGREB - Trg sportova od srijede, 25. svibnja, nosi ime jednog od najboljih amaterskih košarkaša svih vremena Krešimira Ćosića. Prigodnu ploču s nazivom novog trga u nazočnosti supruge Ljerke, kćerke Ive i sina Petra Krešimira te brojnih prijatelja, sportskih djelatnika, bivših i sadašnjih košarkaša zajedno su otkrili suigrači i prijatelji Krešimira Ćosića Rato Tvrdić, Nikola Plećaš i Ivan Valek.

VARAZZE - Francuz Christophe Le Mevel (Credit Agricole) pobjednik je 16. etape biciklističke utrke Giro d'Italia, dok je hrvatski biciklist Vladimir Miholjević zauzeo 66. mjesto. U ukupnom poretku i dalje vodi Talijan Paolo Savoldelli (Discovery Channel), koji sada ima 20 sekundi prednosti pred sunarodnjakom Danilom Di Lucom. Miholjević je na 41. mjestu sa 43 minute zaostatka.

GLASGOW - Nakon šokantnog gubitka naslova škotskog nogometnog prvaka u posljednjim minutama utakmice protiv Motherwella menadžer Celtica, Martin O'Neill podnio je ostavku, a novi trener momčadi sa stadiona Parkhead je Gordon Strachan. O'Neill će Celtic posljednji put voditi u finalu Kupa protiv Dundeea, a potom će ga zamijeniti bivši škotski reprezentativac i menadžer Southamptona, Gordon Strachan.

ATENA - Nakon trijumfa u grčkom Kupu nogometaši Olympiakosa po 33. put u povijesti postali su prvaci Grčke. omčad iz Pireja naslov prvaka je osigurala gostujućom pobjedom protiv Iraklisa 1:0. Olympiakos je tako osvojio osmi naslov u posljednjih devet godina, te 33. ukupno.

BUDIMPEŠTA - Mađarski nogometni savez isključio je budimpeštanski Ferencvaros iz natjecanja za kup u sljedećoj sezoni. Razlog tome je nesportkog ponašanje njegovih igrača i funkcionera poslije poraza momčadi u ovogodišnjem finalu Kupa. Prije dva tjedna u finalnoj utakmici mađarskog kupa Ferencvaros je poražen od Soprona 1:5 a tijekom susreta dva su njegova igrača bili isključeni. Poslije utakmice nogometaši Ferencvarosa i njihovo vodstvo odbili su sudjelovati u ceremoniji podjele trofeja i primiti medalje za drugo mjesto.

MADRID - Anti-huliganski odbor pri Španjolskom nogometnom savez preporučio je da se kazne sedmorica navijača madridskog Atletica, koji su prošlog tjedna prekinuli trening i prijetili igračima i njihovom vodstvu da će ih pretući. Odbor predlaže da se navijače kazni sa 10.000 eura i zabranom dolaska na utakmice u trajanju od 5 mjeseci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙