FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 21.00 sati

ZAGREB, 23. svibnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 23. svibnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

PARIZ - Plasman u drugo kolo teniskog Grand Slam turnira, Roland Garrosa izborila je Karolina Šprem. Ona je pobijedila Talijanku Mariu Elenu Camerin 6:4, 6:2.

PARIZ - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u 2. kolo Grand Slam turnira Roland Garros u Parizu pobjedom nad Brazilcem Marcosom Danielom 6:2, 6:1,7:6 (4).

PARIZ - Hrvatska tenisačica Jelena Kostanić plasirala se u 2. kolo Grand Slam turnira Roland Garros u Parizu pobjedom nad 67. igračicom svijeta Tajlanđankom Tamarine Tanasugarn 6:0, 6:1.

PARIZ - Uspješan dan hrvatski tenisača na drugom Grand Slam turniru sezone, Roland Garrosu nastavila je i Sanda Mamić. Ona je u dvoboju prvog kola pobijedila Amerikanku Lisu Raymond 6:2, 6:4.

LISSONE - Talijan Alessandro Petacchi (Fassa Bortolo) pobjednik je 15. etape biciklističke utrke Giro d'Italia, dok je hrvatski biciklist Vladimir Miholjević osvojio 64. mjesto. U ukupnom poretku i dalje vodi Talijan Paolo Savoldelli (Discovery Channel) sa 25 sekundi prednosti pred sunarodnjakom Danilom di Lucom (Liquigas-Bianchi). Miholjević zauzima 39. mjesto s nešto više od 40 minuta zaostatka.

FRANKFURT - Povratak u elitni razred njemačkog nogometa, navijači Eintrachta iz Frankfurta proslavili su velikim neredima. U neredima u kvartu Alt-Sachsenhausen sudjelovalo je više od 400 navijača Eintrachta, koji su divljali i razbijali sve pred sobom. Policija je imala puno posla i na koncu je privedeno 27 navijača.

MOSKVA - Broj nogometaša iz portugalskog prvenstva koji su preselili u redove moskovskog Dynama svakim je danom sve veći. Posljednje pojačanje ovog ruskog prvoligaša je branič grčke reprezentacije i dosadašnji član Porta, Yourkas Seitaridis. On je potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 12.65 milijuna dolara. Početkom mjeseca za Dynamo su potpisali ugovore i njegovi suigrači iz Porta, portugalski reprezentativci Costinha i Maniche. Boje Dynama već brani šest igrača iz portugalskog prvenstva.

LONDON - Na najnovijoj ljestvici najboljih golfera svijeta prvo mjesto zauzima Vijay Singh ispred Amerikanca Tigera Woodsa i Južnoafrikanca Ernie Elsa.

ROTTERDAM - Legenda nizozemskog nogometa, Ruud Gullit podnio je ostavku na funkciju trenera Feyenoorda iz Rotterdama. Gullit je napustio stadion De Kuip nakon što je Feyenoord zaključio sezonu na četvrtom mjestu u prvenstvu i bez osvojenog trofeja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙