FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 17. svibnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 17. svibnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

STRASBOURG - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem plasirala se u 2. kolo WTA turnira u Strasbourgu, pobijedivši Slovakinju Martinu Suchu 7-5, 5-7, 7-5. Šprem je u današnjem nastavku meča, koji je jučer prekinut zbog kiše kod rezultata 1-1 u setovima, uspjela dobiti treći set sa 7-5. Ovom pobjedom Šprem je prekinula crni niz ispadanja na startu turnira. Ove godine nastupila je na 11 turnira, a osam je puta zaustavljena već na startu.

ISTANBUL - Hrvatska tenisačica Ivana Abramović plasirala se u 2. kolo WTA turnira u Istanbulu, koji se igra za nagradni fond od 200.000 dolara. Nakon što je prošla kvalifikacije Abramović je u 1. kolu bez većih problema pobijedila sa 6-3, 6-0 Turkinju Premru Ozgen, 712. igračicu na WTA listi koja je na turnir ušla s pozivnicom. Ivani Abramović nastup u Istanbulu je prvi WTA turnir ove godine. Zaustavljena je u kvalifikacijama Australian Opena, Pattaye, Hyderabada i Bogote. U sljedećem kolu očekuje ju druga nositeljica Čehinja Nicole Vaidisova

ZAGREB - Članovi Opće Skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), održane u utorak u Zagrebu pod predsjedanjem Zlatka Mateše, jednoglasno su usvojili izmjene i dopune Statuta, te programsko i financijsko izviješće o poslovanju HOO-a za 2004. U uvodnoj riječi predsjednik HOO-a Mateša je kazao kako je 2004. možda i najuspješnija godina u povijesti HOO-a, što zbog izvanrednih rezultata hrvatskih sportaša na Olimpijskim igrama u Ateni, ali i 193 europska i svjetska odličja na najvećim natjecanjima.

Bili smo uspješni i na financijskom planu, prihodovali smo više od planiranoga, a posebno smo ponosni na sredstva koje smo uprihodili vlastitim aktivnostima, od članica Olimpijskoga "poola", donacija i sredstava iz olimpijske solidarnosti, kazao je Mateša, koji je dodao kako su rashodi bili manji od planiranoga, a pritom je samo 14 posto potrošeno na "hladni pogon". Mateša je kazao kako je pred realizacijom ugovor sa Hrvatskom lutrijom, te će HOO po prvi puta imati u svoju vlastitu lutrijsku igru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙