FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

OSIJEK - Nogometaši Hajduka plasirali su se u finale Kupa Hrvatske nakon što su u uzvratnom dvoboju polufinala u Osijeku protiv istoimenog domaćina odigrali 1-1. Hajduk se plasirao u finale zahvaljujući pobjedi 2-1 iz prve utakmice otprije tjedan dana.

Strijelci: 0-1 Leko (45), 1-1 Jukić (51).

Domaćini su od 45. minute igrali s desetoricom jer je isključen Gusić.

Pred 10.000 gledatelja sudio je Strahonja iz Zagreba.

VARAŽDIN - Nogometaši Rijeke plasirali su se u finale Kupa Hrvatske nakon što su u uzvratnom dvoboju u Varaždinu svladali domaći Varteks sa 3-2 (1-1). I u prvoj utakmici prije tjedan dana u Rijeci bilo je 3-2 za Rijeku.

Strijelci: 1-0 Šafarić (5-11), 1-1 Tadić (30), 2-1 Mujanović (56), 2-2 Lerant (64), 2-3 Katulić (71).

Pred 4.000 gledatelja sudio je Svilokos iz Siska.

ZAGREB - Odbojkašice Mladost nalaze se pred osvajanjem novoga naslova prvakinja Hrvatske. U drugoj uakmici finala Mladost je u Velikoj Gorici kao gost svladala Azenu sa 3-1 (20-25, 27-25, 25-22, 25-18), te tako povela sa 2-0 u pobjedama. Prvakinjama će postati ona ekipa koja prva stigne do tri pobjede.

AVENCHES - Talijanski sprinter Alessandro Petacchi (Fassa Bortolo) pobjednik je prve etape biciklističke utrke iz serije "Pro Toura" "Tour de Romandie" koja se vozila oko Avenchesa u dužini od 166 kilometara. Petacchi je slavio u vremenu 3:42:55 sati ispred Belgijanca Toma Steelsa (Davitamon-Lotto) i Nijemca Andrea Korffa (T-Mobile) koji su ciljem prošli u istom vremenu. U ukupnom redoslijedu vodstvo je zadržao pobjednik prologa Španjolac Oscar Pereiro (Phonak) ispred Petacchija koji ima isto vrijeme i Talijana Paola Savoldellija (Discovery Channel) koji zaostaje dvije sekunde.

Hrvatski vozač Vladimir Miholjević u prvoj je etapi zauzeo 42. mjesto s istim vremenom kao i Petacchi, te ukupno zauzima 50. poziciju sa 14 sekundi zaostatka za Pereirom.

RIO DE JANEIRO - Zaručnica napadača brazilske nogometne reprezentacije Ronalda Daniela Cicarelli (24) spontano je pobacila. Brazilska manekenka i TV-voditeljica bila je u trećem mjesecu trudnoće.

"Vrlo smo tužni zbog ovog nesretnog događaja, no Daniela je zdrava i mlada, te se nadamo da će uskoro ponovno zatrudnjeti", rekao je Ronaldo.

Ronaldo ima sina iz prvoga braka s Milene Domingues, te je u nekoliko navrata izjavio kako bi želio imati i kćerku.

MILANO - Talijanski nogometni prvoligaš Juventus morat će platiti 20.000 eura kazne zbog toga što su njegovi navijači za vrijeme nedjeljnje prvenstvene utakmice u gostima kod rimskog Lazija razvili transparent kojim se vrijeđao nacionalni praznik Dan oslobođenja, koji se slavi 25. travnja. Na transparentu je pisalo "25. travnja je praznik izdajica Italije". Dan oslobođenja slavi se u spomen na 25. travnja 1945. kada su savezničke snage, uz pomoć talijanskih partizana, oslobodile i posljednje dijelove Italije od njemačke vojske i njihovih fašističkih pomagača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙