FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 21.00 sati

ZAGREB, 16. svibnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 16. svibnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

DUBROVNIK - Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja pobijedili su u odlučujućem, petom dvoboju finala doigravanja zagrebačku Mladost 14:10 (2:2, 4:5, 3:1, 5:2) i tako obranili naslov prvaka Hrvatske. Vaterpolisti Juga po četvrti put, te drugi uzastopce postali su prvaci Hrvatske.

ST POLTEN - Hrvatski tenisač Ivo Karlović doživio je poraz u prvom kolu ATP teniskog turnira u austrijskom St Poltenu. Karlovića je pobijedio Španjolac Nicolas Almagro 7:6 (7:2), 7:6 (7:3).

DUSSELDORF - Drugog dana teniskog Kupa nacija u Dusseldorfu pobjede su upisale reprezentacije Španjolske i Argentine. Obje momčadi upisale su pobjede 2:1, Španjolci u Plavoj skupini protiv Švedske, a Argentinci u Crvenoj skupini protiv Francuske. Nakon prvog kola u Plavoj skupini pobjede su upisali Njemačka i Španjolska, a u Crvenoj skupini Čile i Argentina.

RIM - Talijanski biciklist Alessandro Petacchi (Fassa Bortolo) pobjednik je devete etape utrke Giro d'Italia. Petacchi je 139 kilometara dugačku dionicu od Firenze do Ravenne prošao za 3 sata 15 minuta i 32 sekunde pobijedivši u završnom šprintu sunarodnjaka Paola Bettinia (Quick.Step), dok je treće mjesto osvojio Švicarac Aurlien Clerc (Phonak Hearing). Hrvatski biciklist Vladimir Miholjević osvojio je 78. mjesto. Vodeću poziciju zadržao je Talijan Danilo di Luca, dok se Miholjević nalazi na 51. mjestu.

BEČ - Hokejaška Kuća slavnih u Torontu dobila je nakon Svjetskog prvenstva u Beču još četiri stanovnika. Mjesto u Hall of Fame dobili su Rusi Vjačeslav Fetisov i Viktor Kuzkin, Šveđanin Mats Naeslund i Nijemac Alois Schloder. Igrači su od predsjednika Međunarodne hokejaške federacije (IIHF), Renea Fasela i prvog čovjeka Kuće slavnih, Billa Haya dobili posebna priznanja.

LONDON - Branič kanadske nogometne reprezentacije Paul Stalteri (27) na koncu ove sezone napustiti će redove njemačkog bundesligaša Werdera i preseliti u londonski Tottenham. Stalteri je u Werderu proveo sedam godina, a u redovima kanadske vrste prikupio je 50 nastupa.

PRAG - Jedan o najpopularnijih čeških klubova praški Bohemians izbjegao je gašenje zahvaljujući svojim navijačima koji su prikupili oko 100.000 eura potrebnih za servisiranje klupskih dugova. Češkom prvaku iz 1983. uskraćena je licenca zbog dugova koji su narasli na oko milijun eura.

TOKIO - Bivši kamerunski reprezentativac Patrick Mboma, koji je trenutno član japanskog Vissel Kobea, odlučio je zbog serije ozljeda prekinuti karijeru. Mboma (34) je prije pet godina bio najbolji afrički nogometaš, a u karijeri je igrao za Paris SG, FC Metz, Parmu, Cagliari, Gambu Osaku i Tokyo Verdi. Za reprezentaciju Kameruna je postigao 33 pogotka u 57 utakmica, a sudjelovao je na Svjetskim prvenstvima 1998 i 2002.

MANCHESTER - Na dan kada je američki milijarder Malcolm Glazer postao 75-postotnim vlasnikom Manchester Uniteda, ugovor sa klubom su produžili velšanin Ryan Giggs i američki vratar Tim Howard. Giggs (33) će u Manchester Unitedu ostati do lipnja 2008., kada bi završio karijeru u klubu gdje je i počeo prije 20 godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙