FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

ESTORIL - Hrvatski tenisač Ivo Karlović izgubio je dvoboj 1. kola na 531.250 eura vrijednom ATP turniru u Estorilu. Bolji od Karlovića sa 6-3, 6-3 bio je Španjolac Guillermo Garcia-Lopez.

ZAGREB - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Zračna luka Zagreb potpisali su u ponedjeljak ugovor o suradnji kojim dosadašnji partner HOO-a produžava partnerski odnos na sljedeće četiri godine.

"Ukupni iznos ugovora iznosi 600.000 kuna, a sastoji se od četiri komponente - financijskog dijela, korištenja VIP salona i cateringa Zračne luke Zagreb te oslobađanje od plaćanja aerodromskih taksi na sve letove koje koriste hrvatski sportaši", rekao je nakon potpisivanja ugovora v.d. glavnog tajnika HOO-a Josip Čop.

"Mi smo izuzetno zadovoljni dosadašnjom suradnjom i korektim odnosom HOO-a, a posebno smo ponosni što je VIP salon Zračne luke prvo mjesto proslave najvećih uspjeha hrvatskih sportaša pri njihovu povratku u domovinu", izjavio je potpisujući ugovor direktor Zračne luke Zagreb Boško Matković.

LONDON - Južnokorejska tvornica elektroničke opreme Samsung novi je sponzor engleskog nogometnog prvoligaša Chelsea. Igrači Chelsea će prema novom ugovoru u sljedećih pet godina na prsima nositi reklamu za Samsung umjesto dosadašnje za avionski kompaniju Fly Emirates koja će od sljedeće sezone sponzorirati Arsenal. I novi Arsenalov stadion zvat će se Emirates Stadium. Iz Chelsea nisu objavili o kolikom je iznosu riječ, no engleski mediji procjenjuju da je vrijednost ugovora 50 milijuna funti.

PARIZ - Francuski nogometni prvoligaš Nice nakon serije loših rezultata otpustio je trenera Gernota Rohra (50). Njega će na klupi do kraja sezone zamijeniti Gerard Buscher (44), dosadašnji trener amatera Nice. Nice se pet kola prije kraja nalazi na 17. mjestu ljestvice sa samo tri boda više od pozicije koja vodi u drugu ligu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙