FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAP Hrvatska u 2005. namjerava povećati prihode do 15 posto

KOPENHAGEN, 27. travnja 2005. (Hina) - Informatička tvrtka SAP Hrvatskau poslovnoj 2005. ima prvenstveni cilj zadržati rast prihoda kao i u2004, između 13 do 15 posto, te zadržati tržišni udjel od 25 do 27posto, kazao je direktor te tvrtke Igor Dropulić.
KOPENHAGEN, 27. travnja 2005. (Hina) - Informatička tvrtka SAP Hrvatska u poslovnoj 2005. ima prvenstveni cilj zadržati rast prihoda kao i u 2004, između 13 do 15 posto, te zadržati tržišni udjel od 25 do 27 posto, kazao je direktor te tvrtke Igor Dropulić.

SAP Hrvatska lani je ostvario 28 milijuna kuna ukupnih prihoda i drži 25 posto hrvatskog tržišta poslovnog softvera.

Govoreći o poslovnim planovima, Dropulić je kazao da oni podrazumijevaju jači i sugestivniji pristup prema javnom sektoru i javnim servisima, a zatim i prema telekomunikacijama, željeznici i ostalima. SAP Hrvatska ce se okrenuti i razvoju tržišta malih i srednjih tvrtki, uz proširenje partnerske mrežu, koja trenutno broji 13 partnera iz različitih podrucja.

Ocjenivši da je tržište jugoistočne Europe izrazito dinamično u dijelu poslovnog softvera, Dropulić je hrvatsko tržište izdvojio kao jedno od značajnijih u regiji.

Oko tridesetak predstavnika iz Hrvatske, od predstavnika državnih insititucija preko tvrtki korisnika i partnera SAP-a do zaposlenika, sudjeluje na poslovnoj informatičkoj konferenciji "SAPPHIRE 05" koju je u Kopenhagenu organizirala globalna informatička tvrtka SAP. Riječ je o najvećoj konferenciji te tvrtke u Europi koja je okupila vise od 5.000 sudionika.

Drugi dan konferencije posvećen je arhitekturi poslovnih usluga (Enterprise Services Architecture)za koju se vjeruje da će revolucionirati poslovni softver i omogućiti tvrtkama veću konkurentnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙