FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tvrtka J&J predstavila sustav za povoljnije slanje MMS poruka

ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Varaždinska informatička tvrtka J&Jpredstavila je danas u Zagrebu sustav "MMS Gateway", koji korisnicimamobilne telefonije omogućava razmjenu multimedijalnih (MMS) poruka ido 60 posto nižim cijenama nego ih imaju postojeća dva hrvatskamobilna operatera.
ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Varaždinska informatička tvrtka J&J predstavila je danas u Zagrebu sustav "MMS Gateway", koji korisnicima mobilne telefonije omogućava razmjenu multimedijalnih (MMS) poruka i do 60 posto nižim cijenama nego ih imaju postojeća dva hrvatska mobilna operatera.

Taj je sustav, kako je kazao jedan od tri vlasnika tvrtke J&J Kruno Jurgec, njihov vlastiti proizvod putem kojega se MMS poruke mogu primati i slati neovisno od infrastrukture operatera.

Jurgec napominje i da se MMS u Hrvatskoj do sada nije baš puno koristio, zbog, kako drži, visokih cijena, kao i da njihov sustav dokazuje da ta usluga ne mora biti ni skupa niti komplicirana za korištenje.

Korisnicima je "MMS Gateway" sustav dostupan u sklopu njihovog multimedijalnog web portala LOCOmoby kojega je ta tvrtka pokrenula prije nekoliko mjeseci.

Osim toga tvrtka J&J predstavila je danas i karticu ALL1 Pay (ili tzv. on-line prepaid bon), kojom se putem mobitela, utipkavanjem određenog broja s kratice, mogu plaćati njihove usluge, pa i slanje MMS poruka preko njihovog sustava.

To su sredstvo plaćanja, kaže Jurgec, razvili u suradnji s austrijskom tvrtkom "Paysafecard", a za idući je tjedan najavio potpisivanje ugovora s Hrvatskom poštom u čijim bi se poslovnicama ta kartica/bon trebala prodavati.

Tvrtka J&J osnovana je prije godinu dana, ima pet zaposlenih, a osim navedenih proizvoda razvija i druga vlastita bežična rješenja za Internet i mobilnu telefoniju.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙