FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Stanimirović: Izborni rezultati bolji od očekivanih

BEOGRAD,17. svibnja(Hina) - Izborni rezultati na lokalnim izborimamnogo su bolji nego što je Srpska demokratska samostalna strankaočekivala, izjavio je predsjednik stranke Vojislav Stanimirović za"Večernje novosti" od utorka.
BEOGRAD,17. svibnja(Hina) - Izborni rezultati na lokalnim izborima mnogo su bolji nego što je Srpska demokratska samostalna stranka očekivala, izjavio je predsjednik stranke Vojislav Stanimirović za "Večernje novosti" od utorka.

"Očekujemo 30 posto više mandata nego što smo ih imali do sada, a dobili smo ih i u nekim općinama gdje ih nismo imali, poput Gračaca, Udbine i Krnjaka", kaže Stanimirović, dodajući da pobjeda HDZ-a u Vukovaru "nije neka novost, jer oni pobjeđuju već 15 godina, s obzirom na broj Hrvata koji tamo žive i slabost ostalih stranaka".

Stanimirović je izbjegao izravno odgovoriti na pitanje koliko su točne priče da bi SDSS mogao HDZ-u ponuditi mjesto gradonačelnika Knina, kazavši da gdje god SDSS nema apsolutnu većinu, kao što je slučaj s Kninom, mora u u koaliciju.

"Razgovarat ćemo o svakom gradu pojedinačno, pa se, recimo, može dogoditi da Knin 'vežemo' za Vukovar ili Beli Manastir. Ali, nije nemoguće i da hrvatske stranke naprave hrvatski blok i same sastave gradske uprave tamo gdje je SDSS osvojio relativnu većinu", kaže Stanimirović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙