FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: savjetovanje o ulozi lokalne smouprave u zaštiti potrošača

VARAŽDIN, 12. svibnja 2005. (Hina) - U organizaciji varaždinskepodružnice društva "Potrošač" i pod pokroviteljstvom Ministarstvagospodarstva, rada i poduzetništva u Varaždinu je danas održanosavjetovanje "Lokalna samouprava u sustavu zaštite potrošača".
VARAŽDIN, 12. svibnja 2005. (Hina) - U organizaciji varaždinske podružnice društva "Potrošač" i pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u Varaždinu je danas održano savjetovanje "Lokalna samouprava u sustavu zaštite potrošača".

U izgradnji sustava zaštite potrošača, na što se Hrvatska obvezala potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Europskoj uniji, svoju ulogu imaju i jedinice lokalne samouprave, koje udruge za zaštitu potrošača na svom području moraju podupirati osiguranjem poslovnih prostora i tehničke opreme, rekla je predsjednica varaždinske podružnice "Potrošača" Vesna Kovačić.

Istaknula je da je Varaždin učinio i korak naprijed, dodijelivši varaždinskoj podružnici "Potrošača" posolovni prostor i novac za plaćanje režija.

Danas je u okviru savjetovanja predstavljen "Info-vodič" za zaštitu potrošača Varaždinske županije. Knjižica je tiskana uz potporu Ministarstva gospodarstva i donosi korisne upute potrošačima jer, kako je naglašeno, "upućen potrošač sam sebi je najbolja zaštita".

Na savjetovanju su sudjelovali i predsjednik Saveza udruga za zaštitu potrošača Ilija Rkman i predstavnici Ministarstva gospodarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙