FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poziv za dodjelu sredstava za savjetovališta potrošača

ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva objavilo je danas Javni poziv za dodjelom sredstava zaProjekt osnivanja savjetovališta za zaštitu potrošača u Zagrebu,Osijeku i Splitu, objavili su iz Ministarstva.
ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je danas Javni poziv za dodjelom sredstava za Projekt osnivanja savjetovališta za zaštitu potrošača u Zagrebu, Osijeku i Splitu, objavili su iz Ministarstva.

Cilj projekta, kako su pojasnili, je podrška udrugama registriranima za zaštitu potrošača u osnivanju kombiniranih savjetovališta koja će pružati opće i specijalizirane savjete iz područja zaštite potrošača 40 sata tjedno za potrošače cijele Hrvatske.

Iznos financijskih sredstava za realizaciju Projekta iznosi 311 tisuća kuna po savjetovalištu, a sredstva se odobravaju temeljem dostavljene studije/programa, računa, predračuna, ugovora, predugovora i troškovnika.

Financijska sredstva za osnivanje savjetovališta namijenjena su za pokriće bruto plaća za voditelja savjetovališta, troškove ureda (najamnina, telefon, web stranica, struja, voda, uredski materijal), bruto plaću za administrativnog tajnika, honorare za vanjske suradnike te putne troškove.

Svako savjetovalište, kako se navodi u priopćenju Ministarstva, osim voditelja savjetovališta koji je zadužen za pružanje općih savjeta mora imati stručnjake za određena područja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙