FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Michael Jackson bio u dugovima

WASHINGTON,4. svibnja(Hina) - Pop zvijezda Michael Jackson bio je umilijunskim dugovima i tonuo je sve dublje u vrijeme kada je navodnoseksualno zlostavljao 13-godišnjeg dječaka, za što mu se sada sudi,piše u srijedu list The Washington Post.
WASHINGTON,4. svibnja(Hina) - Pop zvijezda Michael Jackson bio je u milijunskim dugovima i tonuo je sve dublje u vrijeme kada je navodno seksualno zlostavljao 13-godišnjeg dječaka, za što mu se sada sudi, piše u srijedu list The Washington Post.

Na suđenju u Santa Monici u Kaliforniji financijski stručnjak svjedočio je da je Jackson trošio između 20 i 30 milijuna dolara više nego što su bili njegovi prihodi te da su njegovi dugovi bili veći od njegove imovine od 285 milijuna dolara u vrijeme kada je počinio prijestup, piše list.

Ovim svjedočenjem tužiteljstvo želi poduprijeti optužbe da je Jackson, bojeći se novih financijskih gubitaka, pokušao zajedno s pomoćnicima dječaka i njegovu obitelj protiv njihove volje zadržati na ranču Neverland, za što ga se također optužuje.

Četrdesetšestogodišnji Jackson optužen je da je seksualno zlostavljao 13 godišnjeg dječaka na ranču Neverland u veljači ili ožujku 2003., davao mu alkohol te se urotio da zadrži dječakovu obitelj kako bi ih prisilio da opovrgnu optužbe o njegovim sklonostima.

Jackson je izjavio pred sudom da se ne osjeća krivim ni po kojoj točki optužnice koja bi mu mogla donijeti 20 godina zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙