FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši kuhar optužuje Michaela Jacksona za pedofiliju

SANTA MARIA, 9. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Bivši kuhar MichaelaJacksona Phillip LeMarque svjedočeći na suđenju "Kralju popa" zaseksualno zlostavljanje maloljetnika izjavio je kako je 1991. godinevidio Jacksona kako drži ruku u gaćicama nekadašnje zvijezde filmovaza djecu Macaulaya Culkina.
SANTA MARIA, 9. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Bivši kuhar Michaela Jacksona Phillip LeMarque svjedočeći na suđenju "Kralju popa" za seksualno zlostavljanje maloljetnika izjavio je kako je 1991. godine vidio Jacksona kako drži ruku u gaćicama nekadašnje zvijezde filmova za djecu Macaulaya Culkina.

Culkin se proslavio ulogama u serijalu dječjih komedija "Sam u kući", a u vrijeme incidenta kojega je opisao bivši Jacksonov kuhar imao je 11 godina.

LeMarque je pred sudom izjavio kako je Jackson naručio "pommes frites" u tri sata ujutro, a kada ih je on ispekao i donio u sobu gdje su Jackson i Culkin igrali video-igrice, vidio je da poznati pjevač drži ruku u dječakovim gaćicama.

"Ostao sam šokiran, 'pommes frites' su mi umalo ispali iz ruku. Kako je Culkin bio premali i nije sam mogao dohvatiti tipke za igru, Jackson ga je držao u naručju, a jedna mu je ruka bila u dječakovim gaćicama. Nabrzinu sam ostavio hranu i otišao", rekao je LeMarque.

Na pitanje zašto odmah nije prijavio ovaj slučaj, LeMarque je izjavio kako je mislio da mu nitko neće vjerovati, jer je Jackson u to vrijeme bio na vrhuncu slave.

Culkin je odbacio optužbe da se Jackson prema njemu nedolično ponašao, te je odbio svjedočiti na suđenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙