FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jackson imao oralni seks s dječakom, tvrdi bivši čuvar

dječakom, svjedočio je u četvrtak jedan bivšičuvar na ranču.
SANTA MARIA, Kalifornija, 7. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Michael Jackson imao je prije više od deset godina na svojem ranču Neverland oralni seks s jednim dječakom, svjedočio je u četvrtak jedan bivši čuvar na ranču.

Ralph Chacon, koji je na Neverlandu između 1991. i 1994. radio noćne smjene, rekao je poroti kako je čuo pjevača i dječaka, koji je tada imao devet ili deset godina, pod tušem te kako ga je kasnije vidio kako gladi dječakovu kosu, ljubi ga u lice i prsa.

"Stavio je dječakov penis u usta", rekao je. Na upit tužitelja je li to doista vidio, čuvar je odgovorio potvrdno, dodajući kako su Jacksonovi poljupci bili "vrlo strastveni" te kako su mu ruke bile "posvuda" po dječakovu tijelu.

Prema njegovim riječima, to se dogodilo jedne noći 1993. godine. Dječak je s Jacksonom kasnije postigao izvansudsku nagodbu za navodno 23 milijuna dolara. Jackson u tom slučaju nije bio kazneno gonjen.

Čuvarevo svjedočenje najskandaloznije je dosad u postupku protiv "Kralja popa" koji je protiv njega pokrenut zbog zlostavljanja jednog 13-godišnjaka 2003. godine. Proglasi li ga se krivim, prijeti mu više od 20 godina zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙