FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dječakova majka: Jackson je uspio zavarati svijet

SANTA MARIA, 19. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Michael Jackson "uspioje zavarati svijet", rekla je majka navodno zlostavljanog dječaka uponedjeljak u emotivnom svjedočenju na suđenju američkoj pop zvijezdiu kalifornijskom gradiću Santa Maria.
SANTA MARIA, 19. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Michael Jackson "uspio je zavarati svijet", rekla je majka navodno zlostavljanog dječaka u ponedjeljak u emotivnom svjedočenju na suđenju američkoj pop zvijezdi u kalifornijskom gradiću Santa Maria.

"Njega stvarno nije briga za djecu. Samo ga zanima što može s njima raditi", rekla je žena. "Jackson je uspio zavarati svijet. Ono što pokazuje prema svijetu stvarno nije njegov pravi lik. Tek ga ovo suđenje prikazuje u pravom svjetlu", izjavila je majka dječaka kojeg je Jackson navodno seksualno zlostavljao.

Unatoč čestim prigovorima Jacksonove obrane, sudac Rodney Melville odbio je izbrisati dijelove njezina svjedočenja iz sudskog zapisnika.

I u drugom danu protuispitivanja, branitelj Tom Mesereau pokušao je ženu prikazati kao lažljivicu i prevaranticu, a Jacksona kao žrtvu njezine organizirane podvale.

Žena je prošloga tjedna suznih očiju svjedočila da je vidjela kako je Jackson u nekoliko navrata "lizao" njezinog sina po glavi dok je ovaj spavao tijekom leta privatnim zrakoplovom. Mesereau je potom ženu pitao kako je onda mogla dopustiti da joj se sin nakon toga još nekoliko puta vraća na ranč Neverland i provodi vrijeme s Jacksonom. "Bila je to pogrešna odluka", odgovorila je.

Bude li proglašen krivim, Jackson je suočen s maksimalnom kaznom od 20 godina u zatvoru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙