FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svjedok plakao dok je na sudu opisivao kako ga je zlostavljao kralj popa

SANTA MARIA, 5. travnja 2005. (Hina/Reuters/Dpa) - Svjedočeći predporotom 24-godišnjak je zaplakao dok je na sudu opisivao kako ga jekralj popa Michael Jackson zlostavljao od sedme do desete godine i dvaputa mu platio da ništa ne kaže majci.
SANTA MARIA, 5. travnja 2005. (Hina/Reuters/Dpa) - Svjedočeći pred porotom 24-godišnjak je zaplakao dok je na sudu opisivao kako ga je kralj popa Michael Jackson zlostavljao od sedme do desete godine i dva puta mu platio da ništa ne kaže majci.

Svaki incident započinjao je igrom škakljanja, a prvi se dogodio kada je dječak sjedio u Jacksonovom krilu dok su gledali televiziju, ispričao je mladić u ponedjeljak na suđenju zvijezdi optuženoj za seksualno iskorištavanje jednog drugog maloljetnika.

24-godišnjak je kazao da mu je Jackson tri puta dirao genitalije. Nakon prva dva slučaja navodno mu je dao i po 100 dolara kako ništa nebi ispričao majci, koja je tada kao sobarica radila na zvijezdinom ranču Neverland.

Primio bi me za nogu, a zatim i za intimne dijelove", kazao je svjedok, dodavši da ga je Jackson pipao oko pet minuta nakon što bi zavukao ruku pod njegovo rublje.

"Bilo je neugodno tada, a neugodno je i sad", rekao je mladić. Njegov slučaj nikada nije došao na sud, a parnica je izbjegnuta nagodbom vrijednom dva milijuna dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙