FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivša Jacksonova žena govori da je još njegova "prijateljica"

SANTA MARIA, 28. travnja 2005. (Hina/AFP) - Uplakana Debbie Rowe, bivšasupruga Michaela Jacksona, izjavila je u srijedu da je pjevač, optuženza seksualna zlostavljanja maloljetnika, još uvijek njezin "prijatelj"iako nije vidjela njihovu djecu dulje od dvije godine.
SANTA MARIA, 28. travnja 2005. (Hina/AFP) - Uplakana Debbie Rowe, bivša supruga Michaela Jacksona, izjavila je u srijedu da je pjevač, optužen za seksualna zlostavljanja maloljetnika, još uvijek njezin "prijatelj" iako nije vidjela njihovu djecu dulje od dvije godine.

"On je moj prijatelj", rekla je jecajući mlada plavuša pred porotom suda u Santa Mariji objašnjavajući zašto je prihvatila u veljači 2003. snimiti video u kojem opisuje svog bivšeg muža "kao divnog čovjeka".

Dodala je da se snimanjem tog videa nadala "ponovno vidjeti" svoje dvoje djece koje je 1997. i 1998. imala s pjevačem, te da će "ponovno uspostavit kontakt s Jacksonom". Ona nije vidjela svoje dvoje djece "između 2,5 i 3 godine".

Debbie Rowe upoznala je pjevača kad je radila kao bolničarka s njegovim dermatologom. Vjenčali su se 1996. i rastali 1999. Godine 2001. ona je potpisala sporazum kojim se odriče roditeljskih prava. Nakon procedure započete u veljači 2004. Jacksonovim uhićenjem kada je optužen za seksualna zlostavljanja, vraćena su joj roditeljska prava, ali još s Jacksonom nisu dogovoreni posjeti.

Jackson ima i treće dijete, sa ženom koja je ostala anonimna.

Debbie Rowe je izjavila da joj ništa nije obećano kao nagrada za snimanje videa, niti su joj diktirani odgovori koje bi trebala govoriti.

Taj video je trebao ublažiti užasne odjeke jednog britanskog dokumentarca u kojem Jackson izjavljuje da ne vidi zlo u dijeljenju kreveta s djecom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙