FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 1. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 1. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

FORT DE FRANCE - Nakon razočaravajućeg početka sezone američka atletičarka Marion Jones napokon je ubilježila pobjedu. Na mitingu u Fort de Franceu na Martiniku slavila je u utrci na 100m s vremenom 11,28 sekundi. Kod muškaraca u utrci na 100m pobijedio trostruki svjetski prvak i olimpijski pobjednik iz Sydneya Amerikanac Maurice Greene, koji je ostvario najbolji rezultat sezone (10,03).

ŠANGAJ - Svjetski prvak talijanski motociklist Valentino Rossi (Yamaha) pobjednik je utrke za Veliku nagradu Kine u najjačoj klasi motoGP, koja je vožena na stazi u Šangaju. Rossiju je to druga ovosezonska pobjeda. Francuz Olivier Jacque (Kawasaki) osvojio je drugo mjesto, a Talijan Marco Melandri (Honda) bio je treći. U ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Rossi ima 25 bodova više od Melandrija. Australac Casey Stoner (Aprilia) slavio je u klasi do 250 ccm, a talijanski motociklist Mattia Pasini (Aprilia) pobjednik je u klasi do 125 ccm.

NEW YORK - Rezultati 1. kola doigravanja košarkaške NBA lige:

ISTOK -

Washington Wizards - Chicago Bulls 117:99

(Chicago vodi 2:1 u pobjedama)

Indiana Pacers - Boston Celtics 79:110

(rezultat je poravnat na 2:2)

ZAPAD -

Houston Rockets - Dallas Mavericks 93:97

(rezultat je poravnat na 2:2)

Denver Nuggets - San Antonio Spurs 78:86

(San Antonio vodi 2:1)

LISABON - Tri kola prije kraja portugalskog nogometnog prvenstva ostavku je podnio trener Boaviste Jaime Pacheco. Na taj korak se odlučio nakon najnovijeg prvenstvenog poraza od Academice 0:1.

BRUXELLES - Hrvatski nogometaš Boško Balaban postigao je jedini pogodak u 1-0 gostujućoj pobjedi njegova Club Bruggea protiv Mouscrona u 31. kolu belgijskog prvenstva. Balaban je postigao pogodak u 79. minuti utakmice kojim je Club Brugge tri kola prije kraja stigao na osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Anderlecht, te se nalazi pred osvajanjem novoga naslova prvaka Belgije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙