FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13 sati

ZAGREB, 1. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13 sati:
ZAGREB, 1. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13 sati:

ZAGREB - Košarkaši Cibone VIP zaključili su natjecanje u skupini D TOP 16 Eurolige porazom u Zagrebu od turskog Ulkera 64:68 (12:19, 20:14, 24:16, 8:19). Ovim porazom "vukovi" su drugi krug Eurolige zaključili s jednom pobjedom i pet poraza, dok je turska momčad pobjedom na parketu Košarkaškog centra Dražen Petrović osigurala nastavak natjecanja.

PARIZ - Nakon posljednjih susreta šestog kola TOP 16 Eurolige poznato je svih osam klubova koji će nastaviti natjecanje. U četvrtfinale su se plasirali Maccabi Tel Aviv, Ulker, CSKA, Scavolini, Panathinaikos, Tau Ceramica, Benetton i Efes Pilsen.

MIAMI - Rezultati četvrtfinala teniskog ATP turnira Masters serije u Miamiju:

Roger Federer (Švi/1) - Tim Henman (VBR/6) 6-4, 6-2

Andre Agassi (SAD/9) - Taylor Dent (SAD) 7-5, 6-0

MIAMI - Rezultati polufinala teniskog WTA turnira u Miamiju:

Marija Šarapova (RUS/2) - Venus Williams (SAD/8) 6-4, 6-3

Kim Clijsters (BEL) - Amelie Mauresmo (FRA/1) 6-1, 6-0

NEW YORK - Rezultati sinoćnjih utakmica košarkaške NBA lige:

Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves 96:105

Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 102:90 (produžetak)

Indiana Pacers - Miami Heat 114:108 (produžetak)

BRISBANE - Predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Jacques Rogge ponovio je prijetnju da će sportašima zemalja koje ne prihvate Antidopinški kodeks biti onemogućen nastup na olimpijskim igrama. Antidopinški kodeks izradila je Svjetska antidopinška agencija (WADA), a vlade svih država svijeta trebale bi ga usvojiti do ZOI u Torinu 2006. Onim zemljama koje ga ne prihvate prijete ozbiljne sankcije. Njihovi sportaši neće moći sudjelovati na velikim svjetskim natjecanjima, uključujući i olimpijske igre. Također, tim zemljama bit će onemogućeno da budu domaćini važnih sportskih događaja. "Sport ne može sam voditi bitku protiv dopinga. Mi ne možemo uhićivati ljude, saslušavati ih ili pretraživati prtljagu osumnjičenih. Sportske organizacije nemaju ovlasti za to. Samo državne vlasti to mogu činiti i zato tražimo njihovu potporu. Vjerojatno nikad nećemo iskorijeniti doping. No, to ne znači da se možemo predati. Doping je za sport ono što je kriminal za društvo. Borba protiv njega ne smije nikad prestati", izjavio je Rogge, koji se nalazi u Australiji kako bi se obratio Skupštini Olimpijskog odbora Oceanije.

NEW YORK - Američki nogometni reprezentativac Landon Donovan, nezadovoljan svojim statusom u njemačkom budesligašu Bayeru iz Leverkusena, vratio se u Sjedinjene Države te je potpisao za Los Angeles Galaxy. Donovan je postao član Bayera prije tri mjeseca. No, vrlo je rijetko igrao, te je odlučio da je za njega najbolje da se vrati u SAD. Dvadesettrogodišnji napadač tri je puta bio proglašen za najboljeg nogometaša SAD-a, a s reprezentacijom je na SP 2002. ostvario plasman u četvrtfinale. Prije dolaska u Europu igrao je za američki San Jose Earthquakes, s kojim je osvojio dva naslova prvaka Sjedinjenih Država, postigavši 32 gola u 87 utakmica.

MEXICO CITY - Predsjednik Meksičkog nogometnog saveza Alberto de la Torre uhićen je u četvrtak zbog porezne prijevare, objavili su tamošnji mediji. De la Torre je uhićen po povratku iz Paname, gdje je Meksiko igrao kvalifikacijsku utakmicu za SP 2006. Optužnica ga tereti da je utajio porez u iznosu od 10 milijuna pezosa (oko milijun dolara) dok je bio čelnik nogometnog kluba Atlante 1998. godine. Uz njega, optuženo je još osam ljudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙