FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 27. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 27. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ŽENEVA - Talijanski biciklist 38-godišnji Mario Cipollini, jedan od najboljih sprintera u povijesti biciklizma, objavio je završetak karijere. Tijekom 17-godišnje profesionalne karijere ubilježio 189 pobjeda. Rekorder je po broju etapnih pobjeda na Giru d'Italia, skupio ih je 42. Na Tour de Franceu ubilježio je 12 etapnih pobjeda.

NEW YORK - Rezultati 1. kola doigravanja košarkaške NBA lige:

ISTOK -

Detroit Pistons - Philadelphia 76'ers 99:84

(Detroit vodi 2:0 u pobjedama)

Miami Heat - New Jersey Nets 104:87

(Miami vodi 2:0/Planinić je odigrao 1 minutu bez učinka)

ZAPAD -

Seattle Supersonics - Sacramento Kings 105:93

(Seattle vodi 2:0)

SANTIAGO - Novi izbornik čileanske nogometne reprezentacije je Nelson Acosta. Na kormilu nacionalne momčadi zamijenio je Juvenala Olmosa, koji je prije tjedan dana dobio otkaz zbog toga jer se posvađao s predsjednikom Čileanskog nogometnog saveza. Pred Acostom je težak zadatak, plasman na SP 2006. Ovo mu je drugi puta u karijeri da će voditi reprezentaciju Čilea. Godine 1998. odveo ih je na SP u Francuskoj.

GLASGOW - Napadač škotskog nogometnog prvaka Celtica Velšanin Craig Bellamy morat će mirovati barem tri tjedna zbog ozljede mišića. Ozljedu je zaradio u prošlotjednom derbiju protiv Glasgow Rangersa, u kojem je Celtic slavio sa 2:1, a Bellamy je bio strijelac pogotka za vodstvo 2:0.

MADRID -Predsjednik španjolskog nogometnog prvoligaša Real Sociedada Jose Luis Astiazaran na koncu ove sezone napušta klub iz San Sebastiana. Astiazaranu završava ugovor, a nema namjeru kandidirati se na novim izborima.

SHEFFIELD - Bivši engleski nogometni reprezentativac Chris Waddle (44) završio je u pritvoru nakon što je u pivnici u Doreu u predgrađu Sheffielda u pokrajini Južni Yorkshire, pretukao 20-godišnjeg mladića. Waddle je u pritvoru proveo nekoliko sati, a nakon plaćene kaucije pušten je na slobodu.

LAUSANNE - Međunarodna nogometna federacija (FIFA) podijeliti će 215 milijuna eura sudionicima Svjetskog nogometnog prvenstva, što će se iduće godine održati u Njemačkoj.Tako će 32 najbolje svjetske reprezentacije podijeliti iznos 38 posto veći u odnosu na posljednji World Cup, što je 2002. godine održan u Japanu i Južnoj Koreji. Samo u prošloj godini krovna nogometna organizacija zaradila je 284 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙