FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13 sati

ZAGREB, 26. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13sati:
ZAGREB, 26. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13 sati:

LONDON - Udruga profesionalnih tenisača (ATP) suspendirala je Belgijanca Xaviera Malissea na četiri tjedna zbog nesportskog ponašanja na turniru Masters serije u Miamiju. Dogodilo to u dvoboju 2. kola protiv Španjolca Davida Ferrera 26. ožujka. Malisse je iznerviran jednom sudačkom odlukom izvrijeđao linijsku sutkinju, a gađao ju je i lopticom. Uz suspenziju Malisse je zaradio i novčanu kaznu. Ostat će bez novca koji je osvojio na turniru u Miamiju (10.350 dolara), te će morati platiti još 6.000 dolara kazne.

BUKUREŠT - Irački nogometni reprezentativac Salih Jaber, koji igra za rumunjskog drugoligaša Gloriju Buzau, ponudio se otmičarima trojice rumunjskih novinara da njega uzmu za taoca, a njih puste na slobodu. Trojica novinara oteti su 28. ožujka u Bagdadu, a njihovi otmičari poručili su da će biti ubijeni ako Rumunjska do utorka ne povuče svoje vojnike iz Iraka. Budući da je rumunjska vlada odbila ovaj ultimatum strahuje se za njihovu sudbinu.

BERLIN - Napadač njemačkog bundesligaša Arminije Bielefeld Južnoafrikanac Delron Buckley (27) trebao bi od sljedeće sezone igrati za Borussiju Dortmund. Borussia je najavila potpisavanje ugovora za srijedu, a vrijednost transfera procjenjuje se na 425.000 eura.

LIMA - Izbornik nogometne reprezentacije Perua Brazilac Paulo Autuori de Mello podnio je ostavku nakon što su se peruanski parlamentarci okomili na njega smatrajući da ne zaslužuje plaću od 30.000 dolara mjesečno. Parlamentarci ističu da je De Mellova mjesečna zarada 150 puta veća od minimalne plaće u Peruu, te da takva zarada nije opravdana s obzirom na rezultate koje je reprezentacija ostvarila pod njegovim vodstvom u kvalifikacijama za SP 2006.

NEW YORK - Rezultati 1. kola doigravanja u košarkaškoj NBA ligi:

ISTOK -

Boston Celtics - Indiana Pacers 79:82

(rezultat u pobjedama je poravnat na 1:1)

ZAPAD -

Dallas Mavericks - Houston Rockets 111:113

(Houston vodi 2:0)

LONDON - U susretu 34. kola nogometnog prvenstva Engleske Arsenal je na domaćem terenu pobijedio Tottenham 1:0. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Jose Antonio Reyes (22). Ovom pobjedom nogometaši Arsenala na kratko su odgodili promociju Chelseaja u novog prvaka Engleske. Naime, Chelsea u preostala četiri kola mora osvojiti dva boda da bi i teoretski osigurao naslov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙