FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 30. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 30. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

SYDNEY - U Australiji je ponovno došlo do sukoba hrvatskih i srpskih nogometnih navijača. Dogodilo se to nakon utakmice Bonnyrigg White Eaglesa i Sydney Uniteda, koja je završila pobjedom White Eaglesa 4:1, objavila je danas slovenska novinska agencija STA. Navijači White Eaglesa (Bijelih orlova) su australski Srbi, a za Sydney United (bivšu sydneysku Croatiju) navijaju Hrvati. To je drugi sukob navijača ova dva kluba u posljednja dva mjeseca. U prvom, koji se dogodio 13. ožujka, bilo je više ozlijeđenih, a među njima i dva policajca. Također, tada je policija uhitila šest izgrednika. Ovaj puta navijači su se sukobili na parkiralištu stadiona Parramatta. Gađali su se kamenjem i tukli palicama, pa je morala intervenirati policija. Zasad nema podataka o ozlijeđenima.

BEOGRAD - Košarkaši Cibone VIP nisu se uspjeli plasirati u polufinale regionalne Goodyear lige. U dvoboju četvrtfinala u Beogradu svladala ih je Crvena zvezda sa 73-71 (19-18, 12-19, 19-16, 23-18). Najučinkovitiji u sastavu Cibone bili su Marton Bader sa 20 i Branimir Longin sa 13 koševa, dok su domaće predvodili Henderson sa 18 i Dragojlović sa 12 poena. U polufinalu ovosezonskog izdanja "Goodyear" lige igrat će četiri srpska kluba, u subotu u 17 sati sastaju se Reflex i Hemofarm, a u 20 sati Crvena zvezda i Partizan PMB.

VIROVITICA - U finalu Kupa Hrvatske za rukometašice u subotu će u Virovitici igrati domaći TVIN Trgocentar i zagrebačka Lokomotiva. Nakon što je Lokomotiva u prvom polufinalu svladala Podravku Vegetu sa 28-26 boljim izvođenjem sedmeraca, u drugom polufinalu TVIN je sa 29-22 nadvisio Trešnjevku. Finale se igra s početkom u 16 sati.

MADRID - Diego Tristan, napadač španjolskog nogometnog prvoligaša Deportiva iz La Corune, zbog ozljede će izbivati s terena do kraja sezone. Tristan je ozljedu zaradio 10. travnja u prvenstvenoj utakmici protiv Villarreala. On je sa devet pogodaka drugi strijelac Deportiva.

RIO DE JANEIRO - Najskuplji igrač u južnoameričkom nogometu Argentinac Carlos Tevez potukao se u petak sa suigračem na treningu Corinthiansa. Tevez se je fizički obračunao sa braničem Marquinhosom. Tuču je započeo Marquinhos, kojeg je Tevez, pokušavajući zagraditi loptu, nehotice udario rukom u nos. Marquinhos se srušio na travnjak, a kad je vidio da mu krvari nos obrušio se na Teveza. Dvojicu nogometaša rastavili su suigrači, a trening je prekinut.

SAO PAULO - Novi trener nogometaša Sao Paula, trostrukih prvaka Brazila, je 48-godišnji Paulo Autuori, koji je ovog tjedna podnio ostavku na mjesto izbornika Perua. Autuori je sa Sao Paulom potpisao ugovor do kraja 2006. godine, a trebao bi debitirati 8. svibnja u utakmici protiv Corinthiansa.

BUENOS AIRES - Najpopularniji argentinski klub Boca Juniors ponudio je nogometnoj legendi Diegu Maradoni (44) posao trenera mlađih uzrasta. Maradona se još nije izjasnio o ponudi, ali očekuje se da će to učiniti sljedećih dana. Najbolji nogometaš u povijesti oporavlja se od nedavne operacije želuca kojoj se podvrgnuo kako bi smršavio. Operiran je u kolumbijskoj Cartageni, a njegov osobni liječnik kaže da je nakon operacije smršavio 33 kilograma.

NEW YORK -Rezultati 1. kola doigravanja košarkaške NBA lige:

ISTOK -

Philadelphia 76'ers - Detroit Pistons 115:104

(Detroit vodi 2:1 u pobjedama)

ZAPAD -

Memphis Grizzlies - Phoenix Suns 90:110

(Phoenix vodi 3:0)

Sacramento Kings - Seattle Supersonics 116:104

(Seattle vodi 2:1)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙