FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završeni "Microsoft WinDays 2005."

OPATIJA, 29. travnja 2005. (Hina) - Stručna konferencija "MicrosoftWinDays 2005.", na kojoj je od 26. do 29. travnja sudjelovalo oko 1500stručnjaka u informacijskoj tehnologiji, završio je danas u opatijskomhotelu "Kvarner".
OPATIJA, 29. travnja 2005. (Hina) - Stručna konferencija "Microsoft WinDays 2005.", na kojoj je od 26. do 29. travnja sudjelovalo oko 1500 stručnjaka u informacijskoj tehnologiji, završio je danas u opatijskom hotelu "Kvarner".

Na petoj Microsoftovoj konferenciji, koja je nosila podnaslov Svijet tehnologije i poslovanja, održano oko 180 predavanja u 10 opatijskih objekata.

Konferencija je najvećim dijelom bila usmjerena na teme o upravljanju kompleksnom informacijskom infrastrukturom, pa su predstavljene najnovije softverske tehnologije u procesima poslovanja i strateškog odlučivanja u financijskim i državnim ustanovama, telekomunikacijama te gospodarstvu.

Danas je, među ostalim, predstavljena aplikacija za upravljanje investicijskim procesom na Hrvatskim željeznicama te tehnologija korištena pri izradi informacijskog sustava primarne zdravstvene zaštite.

Pod nazivom "Što je to?" održano je više kratkih popularnih predavanja s konkretnim primjerima o novim tehnologijama.

Sudionici konferencije mogli su koristiti WinDays Network - komunikacijsku bežičnu mrežu kojom je omogućena komunikacija i razmjena iskustava među svim sudionicima konferencije.

Na prigodnoj svečanosti predstavnici Microsofta predali su predstavnicima riječke Dječje bolnice Kantrida donaciju od 65.000 kuna.

Kako je istaknuto, Microsoft je u prošlih pet godina u sklopu WinDaysa raznim ustanovama poklonio opremu i novac ukupne vrijednosti 230.000 kuna.

"Microsoft WinDays 2005." organizirao je Microsoft Hrvatska, a generalni sponzor bila je tvrtka - partner Hewlett Packard.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙