FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Opatiji počela 5. konferencija Microsoft WinDays 2005.

OPATIJA, 26. travnja 2005. (Hina) - Na 5. jubilarnoj konferenciji oinformacijskoj tehnologiji "Microsoft WinDays 2005", koja je danaspočela u Opatiji, više od 1500 domaćih i inozemnih sudionika do 29.travnja imat će priliku čuti više od 170 predavanja, većinom oupravljanju kompleksnom infrastrukturom, a bit će predstavljene inajnovije softverske tehnologije u procesima poslovanja i strateškogodlučivanja.
OPATIJA, 26. travnja 2005. (Hina) - Na 5. jubilarnoj konferenciji o informacijskoj tehnologiji "Microsoft WinDays 2005", koja je danas počela u Opatiji, više od 1500 domaćih i inozemnih sudionika do 29. travnja imat će priliku čuti više od 170 predavanja, većinom o upravljanju kompleksnom infrastrukturom, a bit će predstavljene i najnovije softverske tehnologije u procesima poslovanja i strateškog odlučivanja.

Čulo se to između ostaloga konferenciji za novinare održanoj u opatijskom hotelu "Kvarner" uoči svečane ceremonije otvaranja WinDaysa 2005.

Direktor ovogodišnje konferencije Tihomir Cirkvenčić pritom je istaknuo da je oko 30 posto predavanja namijenjeno poslovnoj publici, što WinDayse svrstava među tehnološki najznačajnije konferencije u regiji.

Govoreći o programu konferencije direktor Microsofta Hrvatska Davor Majetić je kazao da će konferencija ponuditi i odgovore kako na najbolji način iskoristiti mogućnosti novih tehnologija i primijeniti ih u funkciji unaprjeđenja konkurentnosti i povećanja vrijednosti poslovanja.

Dodao je i da su WinDaysi u pet godina od strogo tehnološke konferencije prerasli u nešto više, idealno mjesto susreta dva vrlo često različita svijeta - poslovnog i informatičkog, te da stoga ove godine konferencija i nosi podnaslov "svijet tehnologije i poslovanja".

Osim predavanja, koja su podijeljena u sedam skupina i koja će se održavati na deset opatijskih lokacija sudionicima konferencije će biti predstavljena i različita poslovna rješenja specifična za pojedine industrijske segmente. Tako će se prikazati primjena Microsoftovih tehnologija u poslovnim i tehnološkim procesima financijskih institucija, tvrtki koje se bave telekomunikacijama, ali i javnih te Vladinih ustanova.

Svi će sudionici moći koristiti i tzv. WinDays Network, posebnu komunikaciju mrežu koja omogućava razmjenu njihovih iskustava i znanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙