FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - gospodarstvo - za ponedjeljak, 18. travnja

ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 18. travnja.
ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 18. travnja.

ZAGREB - Udruga malih i srednjih poduzetnika Hrvatske udruge poslodavaca priređuje radni ručak s predsjednikom Republike Hrvatske Stjepanom Mesićem na kojemu će biti riječi o stanju i perspektivama razvoja malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj. Iz HUP-a očekuju sudjelovanje blizu dvjesto članova Udruge (13,00 sati, Zagrebački velesajam - Kongresni centar, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - HVB Splitska banka predstavit će na konferenciji za novinare godišnje rezultate poslovanja banke u 2004. godini i planove za naredno razdoblje. Prošla godina bila je vrlo uspješna za HVB Splitsku banku, a obilježio ju je porast poslovanja s građanstvom od 38 posto. Banka ima 11 poslovnica u 20 hrvatskih županija (11,00 sati, High club, Frankopanska 12).

ZAGREB - Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Obrtna zbornica Slovenije (OZS) potpisat će sporazum o uzajamnom korištenju Obrtničke kartice HOK-a i kartice Obrtnik slovenske komore. Obrtnička kartica omogućuje ostvarivanje određenih pogodnosti prilikom kupnje roba i usluga kod tvrtki s kojima komora ima potpisan ugovor. Sporazum između dviju komora omogućit će vlasnicima Obrtničke kartice HOK-a da te pogodnosti ostvaruju u Sloveniji, i obratno (11,00, Ilica 49/II).

ZAGREB - Addenda zdravstveno osiguranje predstavit će na susretu s novinarima poslovne rezultate iz prošle godine te novosti u ponudi obiteljskih paketa zdravstvenog osiguranja (10,00 sati, Press club, Perkovčeva 2).

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 - 680

faks: 01/ 4808 821

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙