FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dan Krapinsko-zagorske županije

KRAPINA, 22. travnja 2005. (Hina) - Obrtnicima i poduzetnicimaKrapinsko-zagorske županije dosad je, u suradnji sa resornimministarstvima i poslovnim bankama, ukupno odobreno 190 milijuna kunakredita, čime su pokrenuti poduzetnički programi petstotinjakpoduzetnika, istaknuto je na današnjem Danu Županije.
KRAPINA, 22. travnja 2005. (Hina) - Obrtnicima i poduzetnicima Krapinsko-zagorske županije dosad je, u suradnji sa resornim ministarstvima i poslovnim bankama, ukupno odobreno 190 milijuna kuna kredita, čime su pokrenuti poduzetnički programi petstotinjak poduzetnika, istaknuto je na današnjem Danu Županije.

Čelnici Županije posebno izdvajaju subvencioniranje kamate korisnicima županijskih poljoprivrednih kredita, kao i stvaranje prepoznatljivih županijskih robnih marki 'Puran zagorskih brega' i 'Zagorski bagremov med'.

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom Dana županije i njezina zaštitnika Svetog Jurja, županica Vlasta Hubicki je, među ostalim, kazala da je u pripremi i uređenje triju velikih deponija otpada - Tugonice, Medvedovog Jarka i Gorjaka.

Suvremena županijska bolnica na Bračku, koja je u gradnji, trebala bi biti završena do lipnja 2006, kazala je Hubicki.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙