FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: predstavljene mogućnosti ulaganja u županiju

OSIJEK, 30. ožujka 2005. (Hina) - Osječko-baranjska županijapredstavila je danas županijski investicijski vodič, katalogpoduzetničkih zona, županijsku poduzetničku bilježnicu te vodič krozekološku poljoprivrednu proizvodnju čime se, kako je istaknuto,poduzetnicima želi pružiti cjelovita informacija o mogućnostimaulaganja na ovome području.
OSIJEK, 30. ožujka 2005. (Hina) - Osječko-baranjska županija predstavila je danas županijski investicijski vodič, katalog poduzetničkih zona, županijsku poduzetničku bilježnicu te vodič kroz ekološku poljoprivrednu proizvodnju čime se, kako je istaknuto, poduzetnicima želi pružiti cjelovita informacija o mogućnostima ulaganja na ovome području.

Župan Krešimir Bubalo kazao je kako su u ovim dokumentima, na hrvatskom i engleskom jeziku, objedinjene sve potrebne informacije za poduzetnike i ulagače, od komunalnih naknada, cijena zemljišta, pravnih propisa i poreza, do podataka o potpornim institucijama za određene projekte.

Osječko-baranjska županija u ovome trenutku ima više od 60 poduzetničkih zona i prioritet nam je da ih dalje razvijamo te dovedemo domaće i strane ulagače, rekao je Bubalo dodavši kako je jedan od ciljeva poticanje projekata u poljoprivredi, u sklopu kojega se očekuje povećanje županijskih proračunskih sredstava s ovogodišnjih 37 na oko 60 milijuna kuna iduće godine.

Pomoćnik ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Ivan Bračić najavio je kako će Vlada ovoga tjedna odobriti operativni plan poticanja malog i srednjeg poduzetništva, s većim sredstvima od prošlogodišnjih, nakon čega će Ministarstvo raspisati javni poziv, na kojega se mogu javiti sve županije.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙