FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četiri hrvatske tvrtke na sajmu morske hrane u Bruxellesu

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Hrvatsko ribarstvo na Međunarodnomsajmu morske hrane, koji se od 26. do 28. travnja održava uBruxellesu, predstavit će četiri hrvatske tvrtke - Mirna ribolov iMarimirna iz Rovinja, Sardina iz Postire te splitski Trenton,izvijestila je danas Hrvatska gospodarska komora (HGK).
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Hrvatsko ribarstvo na Međunarodnom sajmu morske hrane, koji se od 26. do 28. travnja održava u Bruxellesu, predstavit će četiri hrvatske tvrtke - Mirna ribolov i Marimirna iz Rovinja, Sardina iz Postire te splitski Trenton, izvijestila je danas Hrvatska gospodarska komora (HGK).

Riječ je o 12. Europen Seafood Exposition - ESE 2005., kao i sajmu posvećenom opremi, materijalima i tehnologiji u preradi morskih proizvoda Seafood Processing Europe - SPE.

Hrvatske tvrtke drugi put predstavljaju svoju ponudu na jednom od najvećih svjetskih sajmova posvećenih morskoj hrani, ističu iz HGK, organizatora i ovogodišnjeg nastupa.

Na sajmu se očekuju izlagači iz više od šezdeset zemalja, te posjetitelji iz više od stotinu zemalja kako bi iskoristili priliku za susret i prezentaciju europskih i svjetskih proizvođača i potrošača svih vrsta riba i plodova mora.

U sklopu sajma dodjeljuje se i nagrada za najbolji proizvod namijenjen maloprodaji "Seafood Prix d'Elite", najbolje pakiranje proizvoda, te specijalne nagrade za najbolje očuvan novi morski proizvod.

Lani je tvrtka Marimirna ušla u finale tog natjecanja sa vakumiranim dimljenim filetom brancina, navodi HGK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙