FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: otvoreni međunarodni proljetni sajmovi

RIJEKA, 6. travnja 2005. (Hina) - Proljetni međunarodni sajmovi 2005.na kojima izlaže 280 izlagača iz BiH, Italije, Slovenije, Srbije iCrne Gore, te Hrvatske otvoreni su danas u riječkoj dvorani Mladosti.
RIJEKA, 6. travnja 2005. (Hina) - Proljetni međunarodni sajmovi 2005. na kojima izlaže 280 izlagača iz BiH, Italije, Slovenije, Srbije i Crne Gore, te Hrvatske otvoreni su danas u riječkoj dvorani Mladosti.

Sajmove je otvorio državni tajnik za gospodarstvo u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Vladimir Vranković.

U sklopu Proljetnih međunarodnih sajmova održava se više priredaba - međunarodni proljetni sajam na kojemu je ponuđena roba za široku potrošnju, međunarodni sajam opreme, namještaja i uređenja "Dom i tehnika", te sajam obrtnika proizvođača za turizam "HOT 2005.".

Priređena je izložba cvijeća, te izložba "Keramika Rijeka 2005.". U sklopu sajma "Dom i tehnika" održava se izložba inovacija u graditeljstvu.

Otvarajući sajmove Vranković je iskazao zadovoljstvo njihovim sadržajem, te naglasio da za povećanje konkurentnosti hrvatskih proizvoda uz kvalitetu važna i strategija predstavljanja proizvoda.

Dodao je da su upravo sajmovi među najvažnijim promotivnim sredstvima, te da Vlada nastavlja poticajne programe za male i srednje poduzetnike.

Proljetni sajmovi se održavaju do 10. travnja, a najuspješnijim izlagačima obrtničkih prozvoda i keramičkih predmeta bit će dodijeljene nagrade.

(Hina) xhsup yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙