FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Splitu otvoren sajam slobodnog vremena "Gušti"

SPLIT, , 13. travnja 2005. (Hina) - Sajam slobodnog vremena, športa irekreacije "Gušti 2005", na kojem se predstavlja 300-ak tvrtki iz šestzemalja - Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore,Slovenije, Italije i Austrije - otvoren je danas na splitskom Žnjanu.
SPLIT, , 13. travnja 2005. (Hina) - Sajam slobodnog vremena, športa i rekreacije "Gušti 2005", na kojem se predstavlja 300-ak tvrtki iz šest zemalja - Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, Slovenije, Italije i Austrije - otvoren je danas na splitskom Žnjanu.

Sajam je otvorio pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Robert Laginja,

Na sajmu "Gušti 2005", koji će biti otvoren do 17. travnja, održavaju se specijalizirani sajmovi lova i ribolova, športa i rekreacije, odmora, putovanja i zabave, automobila, motorkotača i skutera, te sajmovi vrta, hortikulture, hobija i kućnih ljubimaca, kao i sajam zdravoga života te majke i djeteta.

Direktor sajma Split, organizatora sajma, Igor Bagarić, kazao je da sajmove prate i brojni športski događaji, poput ulične košarke, skokova padobranaca, maloga nogometa, penjanja na umjetnu stijenu, biciklizma i aerobika, dok će članovi Zajednice tehničke kulture predstaviti bogat program za mlade, među ostalim, školu jedrenja za najmlađe, modelarstvo i slično.

Lovci će imati svoj tematski dan 15. travnja, kada će se raspravljati o lovnom gospodarstvu, a u subotu, 16. travnja održat će se okrugli stol o novom zakonu o lovstvu. U sklopu sajma izloženi su i muzejski izlošci pod nazivom "Život u divljini", preparirani lavovi, gepardi, krokodili.

Sajam "Gušti 2005" održava se pod pokroviteljstvom ministarstava, poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva te obitelji, Županije splitsko-dalmatinske i Grada Splita.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙