FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: "Proljetni međunarodni sajmovi 2005." od 6. do 10. travnja

RIJEKA, 5. travnja 2005. (Hina) - Riječki "Proljetni međunarodnisajmovi 2005." na kojima će izlagati oko 280 izlagača iz pet zemalja,održat će se od 6. do 10. travnja u Dvorani mladosti na Trsatu,najavljeno je danas na konferenciji za novinare Riječkog sajma.
RIJEKA, 5. travnja 2005. (Hina) - Riječki "Proljetni međunarodni sajmovi 2005." na kojima će izlagati oko 280 izlagača iz pet zemalja, održat će se od 6. do 10. travnja u Dvorani mladosti na Trsatu, najavljeno je danas na konferenciji za novinare Riječkog sajma.

Na sajmovima će sudjelovati izlagači iz Bosne i Hercegovine, Italije, Slovenije, Srbije i Crne Gore te Hrvatske.

U sklopu Proljetnih međunarodnih sajmova bit će održane tri sajamske priredbe - Međunarodni proljetni sajam, Međunarodni sajam opreme, namještaja i uređenja - "Dom i tehnika" te Sajam obrtnika - proizvođača za turizam "HOT 2005."

Na Međunarodnom proljetnom sajmu bit će ponuđeni proizvodi za široku potrošnju i turizam, hrana, oprema za restorane i hotele, roštilji, kamini, fontane, namještaj za ugostiteljske objekte.

Na sajmu "Dom i tehnika" bit će izloženi namještaj i oprema za objekte, odnosno proizvodi za građenje i modernizaciju hotela, restorana i privatnih pansiona - montažni objekti, građevni materijali, alati, stolarija, instalacije, rasvjetna tijela, klima uređaji, sanitarije, proizvodi za zaštitu od buke.

Sajam obrtnika predstavit će oko 110 obrtnika iz 13 županija. Obrtnici će izložiti ugostiteljsku opremu, građevinske materijale, namještaj, ukrasne predmete, turističke sobe, balkonske i druge ograde, betonsku galanteriju, hranu, vina, rakije i suvenire.

Od pratećih sajamskih priredaba organizatori ističu Izložbu cvijeća na kojoj će se predstaviti uzgajivači sezonskog i trajnog cvijeća te Izložbu "Karamika Rijeka 2005." na kojoj se predstavlja 27 umjetnika iz šest zemalja.

U sklopu Sajma "Dom i tehnika" bit će održana Izložba inovacija u graditeljstvu.

Prvog dana sajmova bit će održan Gospodarski forum o državnim poticajnim mjerama i razvojnim programima za malo i srednje poduzetništvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙