FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader odbacio kritike na račun Vlade

ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - Premijer Ivo Sanader odbacio je uutorak kritike na račun gospodarske politike Vlade koje, kako jerekao, nisu utemeljene na podacima te, navodeći niz makroekonomskihpokazatelja, istaknuo da neće dozvoliti da se o tome govorineutemeljeno, bez statističkih podataka.
ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - Premijer Ivo Sanader odbacio je u utorak kritike na račun gospodarske politike Vlade koje, kako je rekao, nisu utemeljene na podacima te, navodeći niz makroekonomskih pokazatelja, istaknuo da neće dozvoliti da se o tome govori neutemeljeno, bez statističkih podataka.

Hrvatska će Vlada učiniti sve kako bi hrvatskom gospodarstvu omogućila veću konkurentnost, veću prisutnost na međunarodnom tržištu i veći izvoz, kazao je predsjednik Vlade otvarajući na Zagrebačkom velesajmu tri specijalizirana međunarodna sajma objedinjena u grupu sajmova "Građenje i opremanje".

"Kritike iz politikantskih razloga neće pasti na plodno tlo", poručio je premijer koji nije izričito rekao na koga misli, ali je time zapravo odgovorio na kritike koje je Vladi u ponedjeljak uputio predsjednik Mesić.

Naime, Sanader je kazao kako neće dopustiti neutemeljene kritike, "pa ako je riječ i o njegovim savjetnicima jer pokazuju da ne poznaju situaciju i loše ga savjetuju".

Kao najbolji odgovor "onima koji iz politikantskih razloga mute kašu u izborno vrijeme" naveo je da su krajem prošle godine svjetske rejting agencije poboljšale rejting Hrvatske.

Na tri specijalizirana međunarodna sajma objedinjena u grupu sajmova "Građenje i opremanje" na ZV-u nastupa 1.605 izlagača iz 31 zemlje, a održavaju se do 23. travnja.

Riječ je o 29. međunarodnom sajmu graditeljstva, 46. međunarodnom sajmu obrtništva i 18. međunarodnom sajmu grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda - Interklima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙