FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši splitski gradonačelnik Beroš uvjeren da će opet biti gradonačelnik

SPLIT, 15. travnja 2005. (Hina) - Bivši splitski gradonačelnik igeneralni konzul u SAD-u Slobodan Beroš, koji je prije desetak danaisključen iz SDP-a, najavio je danas da će na izborima za Gradskovijeće Splita nastupiti s nezavisnom listom i izrazio uvjerenje kakoće upravo on biti novi splitski gradonačelnik.
SPLIT, 15. travnja 2005. (Hina) - Bivši splitski gradonačelnik i generalni konzul u SAD-u Slobodan Beroš, koji je prije desetak dana isključen iz SDP-a, najavio je danas da će na izborima za Gradsko vijeće Splita nastupiti s nezavisnom listom i izrazio uvjerenje kako će upravo on biti novi splitski gradonačelnik.

Slobodan Beroš je na dužnosti splitskog gradonačelnika bio od siječnja 2002. do rujna 2003. kada ga je, temeljem dogovora tadašnje koalicije lijevog centra, zamijenio Miroslav Buličić.

Beroš je na konferenciji za novinare podsjetio na pozitivne učinke svog gradonačelničkog mandata, ustvrdivši kako je upravo on uspio sanirati "financijske dubioze gradske blagajne", ostavivši svom nasljedniku podlogu za pokretanje novih projekata. Dodao je kako će se zalagati za socijalno najugroženije slojeve.

Upitan je li "emotivno raskrstio s SDP-om koji ga je izbacio iz svojih redova zbog njegove najave da će samostalno izići na izbore", Beroš je kazao kako nikada neće napustiti program istinske socijaldemokracije, te da je u cijeloj priči oko njegovog izbacivanja iz SDP-a najvažnije to da više nema teret obveze "partijske stege".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙