FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Božo Galić kandidat HDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana

VINKOVCI,11. travnja(HINA) - Državni tajnik u Ministarstvupoljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Božo Galić kandidat jeHDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana na svibanjskim lokalnimizborima, potvrđeno je na današnjoj konferenciji za novinare uŽupanijskom odboru HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije.
VINKOVCI,11. travnja(HINA) - Državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Božo Galić kandidat je HDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana na svibanjskim lokalnim izborima, potvrđeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Županijskom odboru HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije.

Predstavljajući kandidate, predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a i ministar poljoprivrede Petar Čobanković rekao je da HDZ u toj županiji očekuje izbornu pobjedu.

Naveo je da će im u budućem razdoblju prioritet biti završetak obnove i izgradnja komunalne infrastrukture kao preduvjeta razvitka gospodarstva.

Za predsjednika Županijske skupštine kandidat je načelnik općine Lovas, Željko Cirba, za gradonačelnika Vinkovaca kandidat je sadašnji gradonačelnik Mladen Karlić kojemu će, ukoliko bude izabran, to biti treći uzastopni mandat na položaju vinkovačkog gradonačelnika.

Za gradonačelnika Vukovara HDZ će kandidirati Tomislava Šotu, direktora Veterinarske stanice Vukovar, za gradonačelnika Županje Davora Miličevića iz županjske gradske uprave, a za gradonačelnika Iloka Mladena Papka, enologa "Iločkih podruma".

(HINA) xzdraz ysšh

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙