FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 15. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 15. travnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

NEW YORK - Philadelphija je napravila veliki korak ka plasmanu u doigravanje NBA lige, pobijedivši sinoć u produžetku najbolju momčad Istoka Miami Heat 126-119. Junak susreta bio je Allen Iverson, koji je ubilježio 38 koševa i 16 asistencija. Kod Miamija najefikasniji je bio Dwyane Wade sa 48 poena, što mu je rekord karijere. U momčad se vratio i Shaquille O'Neal, koji nekoliko dana nije mogao jesti zbog želučanih problema. Philadelphija se poravnala s Clevelandom, a od Planinićevog New Jerseya ima dvije pobjede više. Sve tri momčadi do kraja regularnog dijela sezone moraju odigrati po četiri utakmice.

NEW YORK - Rezultati sinoćnjih utakmica košarkaške NBA lige:

Cleveland Cavaliers - New York Knicks 89:95

(Šundov nije igrao za Knickse)

Philadelphia 76ers - Miami Heat 126:119 (produžetak)

Portland Trailblazers - Dallas Mavericks 90:102

SAO PAULO - Najtalentiraniji brazilski nogometaš 20-godišnji Robinho ostaje u Santosu do SP 2006., objavio je predsjednik brazilskog kluba Marcelo Teixeira. Za Robinha su interes pokazali mnogi europski klubovi, a najuporniji je madridski Real, koji nudi 18 milijuna eura.

AMSTERDAM - Najugodnije iznenađenje europskog nogometa nizozemski prvoligaš AZ Alkmaar u polufinalu Kupa Uefa neće moći računati na standardnog braniča Jorisa Mathijsena, koji je ozlijedio koljeno te će izbivati do kraja sezone. Ozljedu je zaradio u jučerašnjem uzvratnom susretu četvrtfinala Kupa Uefa protiv Villarreala. Mathijsen je igru morao napustiti već u 16. minuti, te je odmah prevezen u bolnicu, gdje i operiran. U polufinalu Kupa Uefa igrat će Sporting i AZ, te Parma i CSKA. Prve utakmice na rasporedu su 28. travnja, dok su uzvrati 5. svibnja. Finale je 18. svibnja u Lisabonu na Sportingovom stadionu Jose Alvalade.

ZAGREB - U susretu četvrtog kola Svjetskog prvenstva Druge divizije u hokeju na ledu reprezentacija Hrvatske je bez većih problema porazila Tursku 15:1 (6:0, 3:1, 6:0). Ovom pobjedom Hrvatska je ostala jedina reprezentacija sa maksimalnim učinkom na turniru koji se održava u Zagrebu. Za prolazak u viši rang dovoljan nam je bod iz utakmice sa Korejom, koja je sa 4:0 poražena od Australije. Susret Hrvatske i Koreje na rasporedu je u subotu u 20 sati.

NYON - Nakon odigranih uzvratnih susreta četvrtfinala Kupa UEFA, poznati su klubovi koji su izborili plasman u polufinale najmasovnijeg europskog nogometnog natjecanja. To su portugalski Sporting Lisabon, nizozemski AZ Alkmaar, ruski CSKA, te talijanska Parma. U polufinalu će igrati Sporting i AZ, te Parma i CSKA. Prve utakmice na rasporedu su 28. travnja, dok su uzvrati 5. svibnja. Finale je 18. svibnja u Lisabonu na Sportingovom stadionu Jose Alvalade.

ATENA - Vodeća momčad grčkog nogometnog prvenstva Panathinaikos u iduće dvije utakmice na stadionu Aposotolos Nikolaidis igrat će bez gledatelja. Zbog divljanja svojih navijača na velikom derbiju protiv Olympiakosa, vodstvo Panathinaikosa morat će platiti i 40.000 eura kazne. Pet kola prije kraja prvenstva Panathinaikos ima tri boda više od Olympiakosa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙