FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Američki vojni pilot i član posade uhićeni zbog krijumčarenje ecstasyja

NEW YORK, 14. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Američki vojni pilot ičlan posade uhićeni su zbog korištenja službene vojne misije zakrijumčarenje ecstasyja vrijednog više milijuna dolara, izvijestile suu srijedu savezne vlasti.
NEW YORK, 14. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Američki vojni pilot i član posade uhićeni su zbog korištenja službene vojne misije za krijumčarenje ecstasyja vrijednog više milijuna dolara, izvijestile su u srijedu savezne vlasti.

Dužnosnik službe za suzbijanje zlouporabe droga DEA (Drug Enforcement Andministration) kazao je da su uhićenja dio dugotrajne istrage, dok je za dvojicu uhićenih rekao da su sudjelovali u velikoj zavjeri, čije detalje ne može otkriti.

Pilot teretnog zrakoplova "Galxy", kapetan Franklin Rodriguez i narednik John Fong uhićeni su u utorak. Dužnosnici su rekli da je u njihovoj prtljagi, prilikom povratka u SAD, pronađeno oko 290 tisuća komada tableta ecstasyja.

Prema podacima DEA-e cijena jedne tablete ecstasyja u toj se zemlji kreće od 20 do 30 dolara u uličnoj prodaju, a može doseći i cijenu od 40 dolara.

Muškarci su optuženi da su se udružili kako bi u Sjedinjene Države donijeli drogu i preprodali je. Ukoliko ih osude prijeti im dvadeset godina zatvora i novčana kazna od milijun dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙