FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši izraelski ministar osuđen za krijumčarenje droge

JERUZALEM , 31. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Bivši izraelski ministarenergetike i infrastrukture Gonen Segev osuđen je u četvrtak na petgodina zatvora zbog pokušaja krijumčarenja 30.000 tableta ekstazija izNizozemske u Izrael prije godinu dana, izvijestili su službeniizvori.
JERUZALEM , 31. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Bivši izraelski ministar energetike i infrastrukture Gonen Segev osuđen je u četvrtak na pet godina zatvora zbog pokušaja krijumčarenja 30.000 tableta ekstazija iz Nizozemske u Izrael prije godinu dana, izvijestili su službeni izvori.

Ministar u izraelskoj vladi od 1992. do 1995. uhićen je u travnju prošle godine u Izraelu nakon što je nizozemska policija otkrila torbu s drogom skrivenom u paketićima bombona M&M's koju je sakrio u ormariću amsterdamske zračne luke Schiphol.

49-godišnji liječnik priznao je krivnju zbog pokušaja krijumčarenja droge te zbog krivotvorenja, odnosno produljenja nevažeće diplomatske putovnice koju je dobio kad je bio ministar. Segev će odslužiti maksimalnu moguću kaznu. Nakon što je prvobitno opovrgavao sve točke optužnice, na kraju je, prema savjetu odvjetnika, odlučio priznati krivicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙