FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenija: Policija razbila lanac za krijumčarenje ljudi

LJUBLJANA,13. travnja 2005.(Hina) - Slovenska policija podnijela jekaznene prijave protiv 37 osoba zbog krijumčarenja ilegalnih migranataiz Albanije i Kosova u Italiju, a pet glavnoosumnjičenih, od kojih sudvojica slovenski državljani i trojica državljani Srbije i Crne Gore,zadržala u pritvoru.
LJUBLJANA,13. travnja 2005.(Hina) - Slovenska policija podnijela je kaznene prijave protiv 37 osoba zbog krijumčarenja ilegalnih migranata iz Albanije i Kosova u Italiju, a pet glavnoosumnjičenih, od kojih su dvojica slovenski državljani i trojica državljani Srbije i Crne Gore, zadržala u pritvoru.

U akciji provedenoj u ponedjeljak na području Novog Mesta izvršeno je 13 kućnih pretresa. Utvrđeno je da je u šest mjeseci spomenuta skupina ilegalno provela preko hrvatsko-slovenske granice oko 300 ilegalnih migranata, za što su im oni plaćali od dvije do tri i pol tisuće eura, objavila je policija. Računa se da su organizatori od toga zaradili oko milijun kuna.

U Sloveniji je lani zabilježeno više od 5.600 ilegalnih prijelaza državne granice, a najčešće iz Kosova, Albanije, Turske, BiH i Makedonije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙