FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bugarska: u automobilu mongolskog diplomata pronađena droga vrijedna 23 mil. dolara

SOFIJA, 23. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Bugarska policija nakratkoje u srijedu zadržala mongolskog diplomatu u čijem je automobilupronađena droga u vrijednosti 23 milijuna dolara, priopćilo jeministarstvo unutrašnjih poslova.
SOFIJA, 23. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Bugarska policija nakratko je u srijedu zadržala mongolskog diplomatu u čijem je automobilu pronađena droga u vrijednosti 23 milijuna dolara, priopćilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je, u okviru šestomjesečne operacije u kojoj su sudjelovale europske i američke službe, u prtljažniku automobila spomenutog diplomata u četiri torbe pronašla 120 kilograma tableta amfetamina, dodaje se u priopćenju.

"Organizirana skupina koja šverca sintetske droge iz Bugarske za Tursku i Bliski istok bila je pod prismotrom posljednjih pola godine", pojašnjava ministarstvo u priopćenju.

Policija je također uhitila dvojicu naoružanih Bugara koji su slijedili diplomata u drugom automobilu. Mongolski je dužnosnik, međutim, zbog diplomatskog imuniteta pušten .

Mongolsko veleposlanstvo se nije željelo očitovati o tom incidentu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙