FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Povjerenstvo za sukob interesa o članstvu dužnosnika u nadzornim odborima

ZAGREB,3. travnja(Hina) - Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesana današnjoj je sjednici nekolicini dužnosnika odgovorilo da mogu bitičlanovima nadzornih odbora trgovačkih društava u vlasništvu države,županija i jedinica lokalne samouprave, ali da za članstvo ne smijuprimati nikakve naknade.
ZAGREB,3. travnja(Hina) - Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa na današnjoj je sjednici nekolicini dužnosnika odgovorilo da mogu biti članovima nadzornih odbora trgovačkih društava u vlasništvu države, županija i jedinica lokalne samouprave, ali da za članstvo ne smiju primati nikakve naknade.

Pod istim uvjetima pomoćnici ministra poljoprivrede mogu biti članovima Vijeća za poljoprivredna istraživanja, odgovorilo je Povjerenstvo na upit ministra Petra Čobankovića.

Povjerenstvo je SDP-ovoj zastupnici Biserki Perman dalo za pravo da prima stipendiju od 2.300 kuna kao vrhunska sportašica, što se, po riječima predsjednika Povjerenstva Josipa Leke, odnosi i na druge aktivne sportaše u Saboru.

Povjerenstvo je odlučilo i da HDZ-ovac Frano Matušić i dalje može primati naknadu od 350 kuna za svoja predavanja u muzičkoj školi.

Povjerenstvo je odbilo razmatrati prijavu protiv Radimira Čačića, kojega prijavitelj Ante Pavic tereti da je kao ministra graditeljstva, mimo bilo kakvih prostornih planova, izgradio cestu do svoga hotelskog naselja Zelena punta, na otoku Ugljanu.

Povjerenstvo će slijedeću sjednicu održati u utorak, kad bi trebalo razmotriti prijave protiv HSLS-ovca Ivana Čehoka, te SDSS-ovca Milorada Pupovca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙