FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prvi Sajam stipendija u Hrvatskoj

ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Prvi Sajam stipendija u Hrvatskoj,na kojem će posjetitelji moći doznati sve o programima stipendiranjanamijenjenim hrvatskim građanima, održat će se 12. travnja u predvorjuFilozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Prvi Sajam stipendija u Hrvatskoj, na kojem će posjetitelji moći doznati sve o programima stipendiranja namijenjenim hrvatskim građanima, održat će se 12. travnja u predvorju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sajam je otvoren od 10 do 16 sati, a organizira ga SIC - Studentski informacijski centar.

Sajam stipendija tek je jedan od nekoliko događaja koje SIC priređuje u sklopu javne kampanje "Pravo na obrazovanje" koju financira Europska komisija.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa na tom će sajmu predstaviti državne stipendije i stipendije za studij u inozemstvu koje Ministarstvo provodi u sklopu bilateralnih i multilateralnih sporazuma o suradnji u području visokog školstva.

Na sajmu će sudjelovati i predstavnici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, Ministarstva obrane, veleposlanstava i stranih kulturnih centara te tvrtaka, zaklada i nevladinih udruga.

(Hina) xmb ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙