FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: sutra se otvara Sajam lova i ribolova Salori 2005

OSIJEK, 7. travnja 2005. (Hina) - Na osječkom sajamskom prostoru naPampasu sutra se otvara drugi Sajam lova i ribolova Salori 2005, nakojem će sudjelovati 60-ak izlagača lovne i ribolovne opreme na oko5000 četvornih metara unutarnjeg i vanjskog prostora.
OSIJEK, 7. travnja 2005. (Hina) - Na osječkom sajamskom prostoru na Pampasu sutra se otvara drugi Sajam lova i ribolova Salori 2005, na kojem će sudjelovati 60-ak izlagača lovne i ribolovne opreme na oko 5000 četvornih metara unutarnjeg i vanjskog prostora.

Tijekom tri sajamska dana održat će se i nekoliko okruglih stolova o temama iz lovstva i ribolova, a bit će predstavljena i bogata gastronomska ponuda lovačkih i ribljih specijaliteta.

Ljepota i bogatstvo slavonske šume, netaknuta priroda, bogatstvo ribljeg fonda i bogata lovišta divljači bit će predstavljeni kao potencijal slavonskog turizma, istaknula je Nada Maglajić, direktorica Osječkog sajma d.o.o.

Dodala je kako će na Sajmu biti održano predstavljeno lovnih pasmina, polaganje ribičkih ispita, te završno ocjenjivanje trofeja za divljač lovne sezone 2004/05 za zajednička lovišta te dodjela medalja.

(Hina) xvs yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙